Gyors a tempó? Ezzel a 3 csillagjeggyel kell vigyázni a szerelemben

Vannak, akik nem szeretnek lassan haladni. Sejted már, kikről lehet szó?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.16. 09:30
elköteleződés összeköltözés horoszkóp

Három csillagjegy számára semmi sem jelent nagyobb elköteleződést annál, minthogy összeköltöznek partnerükkel. Gyakran hoznak merész döntéseket, és jó ha tudod, hogy rendkívül hamar sürgetni kezdik a közös élettér kialakítását. Bár ez egyeseknek rémisztő iram lehet, lássuk be, a puding próbája az evés, ha a mindennapok leküzdéséről van szó.

Te mennyire haladsz gyorsan? (Fotó: Pixabay)

Kos
Akár már az első randevú után készen áll az összebútorozásra. Szilárdan hisz abban, hogy az életet élni kell, ezért nem vár, a szenvedély irányítja. Türelmetlen, mindent azonnal akar, és még azt sem bánja, ha néhány hónap múlva kereshet új lakást, mert ahogy megismerik egymást partnerével, bizony előjönnek a különbözőségek. Ennél talán jobb lenne kicsit többet várni, nem igaz?

Oroszlán
Jellemző rá, hogy szereti, ha gondoskodnak róla, ezért választottjától az azt várja, hogy úgy kezelje, mintha ő lenne az univerzum közepe. Miként is valósulhatna ez meg, ha mindig olyan távol van tőle a szerelme? Sehogy, éppen ezért néhány hónap randizás után már összeköltözést javasol szerelmének. Komoly kapcsolatra vágyik, és a romantika is közel áll hozzá, így nehéz neki ellenállni!

Skorpió
Könnyen elköteleződik, ezért is szeretne mielőbb összebútorozni párjával. Az igazit keresi, ezért ha úgy érzi, hogy randipartnerével nem tudnának együtt lenni hosszú távon, akkor hamar tovább áll. Ha viszont úgy érzi, megtalálta a nagy Őt, akkor gondoskodik róla, hogy azt a valakit mindig maga mellett tudhassa. Hűséges és szenvedélyes jegy, nem járhatsz rosszul vele!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás