Felfordulást hoznak ma az égiek, egyik csillagjegyet sem kerüli el a változás!

Nem hitted, hogy ennyi izgalmat tartogat még a mai nap?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.07. 08:30
csillagjegy változás horoszkóp

Kíváncsi vagy, mit hoz a hétfő az egyes csillagjegyeknek? Eláruljuk, mit súgtak meg az égiek a mai napról! Új lehetőség vagy bosszúság vár rád?

szabadság, boldogság, megújulás, horoszkóp, csillagjegy
Készen állsz? (Fotó: Pexels)

Kos (03. 21. – 04. 20.)
Hétfőn már reggel belép a Hold az optimista Nyilasba, ami nagy lendületet hoz. Ha azon gondolkodsz, hogyan teremts pénzt, jó hírünk van! A mai nap új forrást nyithat meg előtted, de azért ne vállald túl magad! Lehet, hogy rövidesen jön egy még jobb megoldás.

Bika (04. 21. – 05. 20.)
Jól alakul ez a nap, ha egy valamit nem számítunk: néhány kollégád viselkedése irritálhat. Nem lesz könnyű megőrizni a higgadtságod, néhányan ugyanis mindent el fognak követni, hogy kihozzanak a béketűrésből. Ezt semmiképp se engedd!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)
Bárki bármit mond, igenis ki tudsz állni magadért, ha kell. Azért ma vigyázz, nehogy átess a ló túl oldalára, és megbánts valakit! Használd inkább arra az energiádat, hogy nagyot lépj előre egy ügyben, ami fontos számodra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)
Rengeteg információ érkezik, és különböző hatások érnek hétfőn. Olykor az lesz az érzésed, hogy képtelen vagy lépést tartani az eseményekkel, de ez az állapot nem tart sokáig.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)
Meglepetések érnek hétfőn. Kiderül, hogy valahogy most sokkal békésebben viseled a korábban idegborzolónak tartott kihívásokat. Emellett visszatér a vállalkozó kedved, és olyasmibe vágsz bele, amit eddig el sem tudtál képzelni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)
A saját érdekedben ki kell maradnod minden olyan szóváltásból, ami nem érint közvetlenül. Természetesen, ha kell, védd meg magad, de minden más esetben maradj semleges és pártatlan! Ez különösen fontos lesz délelőtt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)
Lehetséges, hogy a saját naivitásod áldozatává válsz. Azt hitted, a főnöködet jobban értékeli valami, de kiderül, hogy nem így van. Gondolkodj el azon, vajon nem félti-e tőled a pozícióját...

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)
Könnyen lehet, hogy megváltozik a véleményed, és másképp fogsz megítélni egy-két kérdést. Ez nem következetlenség, sokkal inkább rugalmasság, éberség és leleményesség. Jól alkalmazkodsz a változó körülményekhez.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)
Ma igazán elemedben leszel, erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Hidd el, nem érdemtelenül! Sokat tettél ezért az elmúlt hetekben, hónapokban. Természetesen jól teszed, ha azért nem dőlsz hátra!

Bak (12. 22. – 01. 20.)
Testileg, lelkileg és szellemileg is topon leszel. Ez jó hír, mert szükség lesz a béketűrésre délután. Elnézőnek kell lenned mindenkivel, ha nem akarsz lépten-nyomon vitázni, márpedig ez most csak parttalan veszekedés lenne.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)
Jó irányba haladnak a dolgaid, ám a Jupiter rövidesen hátrálni kezd, és ez lassításra int. Tanácsos lenne visszagondolnod arra, hogy korábban milyen ötleteid voltak, mert azok segíthetnek a jelenben. Hidd el, minden felmerülő kihívásra lesz megoldás!

Halak (02. 19. – 03. 20.)
A Nyilas Hold feltüzel, a szó legjobb értelmében. Hétfőn megnő a népszerűséged, így ne lepődj meg, ha hirtelen mindenki veled akar találkozni, beszélni, vagy ebédelni. Délután már kissé sok is lehet a jóból.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás