Figyelmeztet az univerzum: ennek a csillagjegynek ma nagyon meg kell válogatnia a szavait

Lássuk, mit tartogatnak mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.12. 08:00
ezotéria jóslás horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Semmi sem zavarja meg a szombati napot, teljesen szabad kezet kap. A Plútó ma előre indul, ami önnek is nagy lendületet ad majd, de inkább hosszú távon. Ma akkor érzi magát igazán jól, ha társáságba megy: mindegy, hogy vendégségbe, vagy kirándulni, a lényeg, hogy minél többen legyenek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szombaton nyugtalanságot érezhet, pedig nincs rá oka. A Plútó most indul előre, tehát erőteljes kozmikus hatások vannak a mai napon, lehetséges, hogy ez teszi idegessé. A lényeg: ne a környezetén vezesse le a belső feszültséget!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pont annyira lesz mozgalmas a szombat, amennyire akarja. Az ön kezében van az irányítás! Akkor is, ha vannak kötelező feladatai. De a többi időt azzal tölti meg, amivel akarja. Szóval ne panaszkodjon! Válogasson össze jó programokat és embereket!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Végre egy igazán vidám szombat. A kedve és a közérzete is csodás lesz. Újból tud jóízűen nevetni. Ehhez tanácsos olyan barátok társaságát keresnie, akikkel lehet mulatni. Alkohol nélkül is jól érezhetik magukat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ősz is tartogat kalandokat. Öntől függ, hogy beengedi-e az életébe ezeket. Ez a hétvége az égi folyamatok szerint számtalan izgalmat hozhat önnek. Ha meghívást kap, mondjon igent! Ha többet kap, próbáljon meg mindegyikre elmenni! Jó lesz…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Fontos, hogy komolyan vegye az aktuális ügyeket. De ne problémának, hanem feladatnak tekintse! Ez csupán hozzáállás és tudatosság kérdése. Mivel ön egy fegyelmezett ember, biztosan menni fog.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne beszéljen meggondolatlanul ezen a szombaton! Sőt, holnap se! A Merkúr fényszöge szerint olyan felesleges konfliktusba fog belebonyolódni, ami rengeteg időt és energiát el fog vinni. Szóval egyszerűbb megelőzni a bajt. Vasárnap levegős jegyekben lesz egy csodás bolygóháromszög, ami igazi áldást jelent önnek, ez segíteni fog már ma is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Imádni fogja ezt a hétvégét: kedvező fényszögek segítik. Ettől a bizakodása és a közérzete topon lesz. Közben mégis hiperérzékeny lehet. Saját jól felfogott érdekében ne sértődjön meg! Ne higgye, hogy bárki bántani akarja!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hiába hűvösek a reggelek, az ősz gyönyörű, és egy kisebb kiruccanás jót tenne önnek. Gyűjthetne színes faleveleket, csipkebogyót, terméseket, és készíthetne otthon dekorációt belőlük. A kreativitása most szárnyal, és igazi élményforrást jelent az alkotás. A gondok kezdenek elsimulni ön körül.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Remek formában lesz szombaton. Már mai is érzi hatását, hogy holnap egy szuper bolygóháromszög fog összeállni, ami népszerűséget hoz önnek. Ne lepődjön meg, ha a szokottnál több meghívást kap! Tegyen eleget minél többnek!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Tele van a feje a munkával kapcsolatos ügyekkel. Pedig a hétvége pont arról szól, hogy kiürítse a gondolatait, és feltöltődjön. Ezen a napon levegős jegyekben járó bolygók szerint a legjobb módszer a "levegőzés", kirándulás. A lényeg, hogy kapcsolódjon ki – ha ez sikerül, a gondokat is egészen más perspektívából fogja szemlélni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csodálatos nap vár önre egy csodálatos bolygóháromszögnek köszönhetően. Érzékeny lesz, és közben elnéző is. Látja az emberek gyarlóságait, kicsinyességét, rivalizálását, de ön képes efölé emelkedni, és kimaradni a csatározásaikból. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás