Egy csillagjegy nehéz döntés elé kerül, egy másik viszont ma semmiképp ne hozzon fontos döntést!

Mit ígérnek a csillagok a csütörtöki napra?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.
csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Továbbra is a Rák jegyében jár a Hold, ami erős intuíciót és nagy érzékenységet hoz. Dolga lehet ma valakivel, aki bosszantja vele, hogy olyasmibe is beleviszi az érzelmeket, ahol ön szerint semmi keresni valója nincsen – például a munkába. Hát most kénytelen lesz toleránsan viszonyulni hozzá.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Többször lesz az az érzése, hogy önre senki sincsen tekintettel. Az a szerencse, hogy ma több olyan harmonikus fényszög lesz az égen, ami mégiscsak garantálja a közös nevező megtalálását. Persze ehhez az is kell, hogy engedjen egy picit az álláspontjából.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma a bolygója, a Merkúr belép a Mérlegbe. Ez nagyon szerencsés bolygóállás, mert garantálja, hogy most minden téren képes lesz megtalálni az arany közepet. Abban is segít, hogy diplomatikusan fogalmazzon.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars és a Hold is az ön jegyében van, ami szinte egyenlő azzal, hogy hirtelen, váratlanul törhet ki önből a düh. Ne gondolja, hogy minden megjegyzés szándékos sértés. Holnap már átlép a Hold az Oroszlánba, és enyhül ez a nyomás.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csütörtökön helyreállhat a lelki békéje. A Merkúr belép a Mérlegbe, és igazán nyugodt hangulatot hoz, amikor lehet teljesíteni, feladatokra koncentrálni. Minden kapcsolata működőképes és kiegyensúlyozott ezen a napon.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr ma jegyet vált, belép a Mérlegbe. Ez önnek csupa jót hoz: például azt, hogy sokkal könnyebben szót ért mindenkivel. Most ha van is valamilyen kritikus észrevétele, azt sikerül úgy tálalni, hogy ne sértődjön meg a másik. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön a Merkúr is belép a jegyébe. Gyakorlatilag teljesen szabad kezet kap, most bárkivel szót érthet, és bárkinél célt érhet. Ezt az időszakot komolyan ki kellene használnia az előrelépésre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Izgalmas találkozásra számíthat. Ha van párja, akkor ennek mégsem kellene nagyobb jelentőséget tulajdonítania. Ellenben, ha még keresi a párját, lehetséges, hogy elindulhat valami izgalmas az életében…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha valakinek elképesztő megérzései lehetnek csütörtökön, egészen biztos, hogy ön az. Lehet, hogy egy személlyel kapcsolatosan jelez az intuíciója. Ha pedig emlékszik az álmára, mindenképpen írja fel magának, mert most üzenetet hozhat az univerzumból. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kettős érzések lehetnek önben csütörtökön. Az egyik fele azt mondja, persze, csinálja és tegye meg a legfontosabb lépéseket. A másik ugyanakkor visszatartja, és óvatosságra inti. Nehéz lesz dönteni...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénzről, anyagiakról még nem kellene csütörtökön döntenie. Ellenben nagyon erősek a megérzései, az intuíciója, amire most különösen jó, ha odafigyel. Próbáld ki egyetlen napig, hogy a belső hangot követi. A Merkúr ma a Mérlegbe lép, és segít harmóniát teremteni mindenben.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nagyon élesen és gyorsan átlát mindent, bizony még rejtett összefüggéseket is. És nem is biztos, hogy csak a saját életével kapcsolatban. Másoknak is nagyon jó tanácsokat tud ma adni, főleg magánélettel kapcsolatosan.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás