Lélekgyógyító energiákkal kezdődik a hét ezeknek a csillagjegyeknek

A Nap és a Merkúr együttállása új szempontokat hoz be a képbe egy üggyel kapcsolatban. Egyébként is segítő fényszögek hatnak önre, és most nagyon jól gazdálkodik az energiával és az idővel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.30. 08:00
horoszkóp erőfeszítés skorpió

2024. szeptember 30.

Horoszkóp

 

Új időszak kezdődhet öt horoszkóp szülöttének - Te közöttük vagy? /
Fotó: New Africa / Shutterstock


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap és a Merkúr együttállása új szempontokat hoz be a képbe egy üggyel kapcsolatban. Egyébként is segítő fényszögek hatnak önre, és most nagyon jól gazdálkodik az energiával és az idővel.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hétfőn döntéshelyzetbe kerül. Kiderülhet, hogy egy terve sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, nagyobb költséggel járhat, mint tervezte, úgyhogy fel van adva a lecke önnek. Kihátrál, vagy megy tovább?



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hétfőn ha nem koncentrál eléggé, akkor valaki vagy valami könnyen eltereli a figyelmét egy fontos feladatról és ennek váratlan következményei is lehetnek. Fókuszáljon ma a lényegre és a többit zárja ki, amennyire csak tudja.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Elképzelhető, hogy ma olyan hírt kap, ami alaposan átütemezi ön körül a dolgokat. Méghozzá csakis a jó értelemben! Valami hamarabb összejöhet, mint gondolta, és ez pillanatnyi zavart is okozhat, de ön gyorsan alkalmazkodik.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hétfőn új összefüggések derülhetnek ki, amik bár először azt hiszi, csupán pletykák, nagyon is valóságosak. Értékes felismerései lehetnek a jövőbeni tervekkel kapcsolatosan. Az is lehetséges, hogy olyan munkalehetőséget kap, amit vétek lenne visszautasítani.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Erősnek, eltökéltnek érezheti magát hétfőn, s így most minden hosszú távú tervében sikert és áttörést tapasztalhat meg. Viszont türelmetlenül reagál, ha valaki nem veszi ki a részét a munkából, vagy nem úgy, ahogy szeretné. Vigyázzon, ne szerezzen feleslegesen ellenségeket!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn rengeteg dolga akadhat, még szerencse, hogy váratlan segítséget is kap hozzá. Tegye félre az ellenérzéseit, és fogadja el a felajánlott segítséget. Meg fog lepődni, mennyire félreismerte az illetőt…



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hétfőn a Skorpióknak különösen erős megérzéseket jeleznek a bolygók. Most képes lesz egyszerre összpontosítani a részletekre és a nagy egészre is, ami nagyon előrelendíti az ügyeit. Kaphat egy érdekes üzenetet, ami erősen elgondolkodtatja.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hétfőn figyeljen oda arra, amit egy barátja mond önnek, és ön viszont vigyázzon arra, kinek mit mond ebből tovább. Valaki ugyanis azon ügyködik, hogy kellemetlen helyzetbe keverje, amiben könnyen hibát véthet.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma nagyon jól gazdálkodik az idővel, és ha mindent előre eltervez és ezt követi, akkor minden zökkenőmentesen is fog haladni ön körül. Így lehet arra is ideje, hogy egy kicsit foglalkozzon egy barátja kérésével is.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hirtelen teljesülhet egy vágya, célja, de kicsit olyan derült égből a villámcsapásként éri. Valójában már régen megérett erre a helyzet. És amit nem mert eddig meglépni, a sors megteszi most ön helyett. Örülnie kellene.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön hajlamos arra, hogy elússzon a feladatokkal, az idővel. De nem hétfőn! Ma a Szaturnusz és a Mars kedvező helyzete nagy lendületet és erős figyelmet ad, és nagyon hatékony napja lesz tőle.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás