Fontos üzenetet küldött az univerzum ennek a csillagjegynek: Ne várj tovább!

Lássuk, mit ígérnek mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.29. 08:00
horoszkóp ezotéria üzenet

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Dél körül jegyet vált a Hold, ettől a hangulata, a közérzete és a motiváció is erős kettősséget mutatnak. Szóval nincs baj, ha délelőtt kikapcsolódik (Oroszlán Hold), délután pedig rendezi a dolgait (Szűz Hold.)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ez a nap tökéletes lenne arra, hogy kimondja azt, amire rájött, illetve amit összerakott a fejében. Megkönnyebbül, ha kimondja. Ráadásul a másik félnek is lehetőséget ad, hogy a saját nézeteit ön elé tárja. Ebből egy jó beszélgetés kerekedhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hosszú a listája, amiket mára tervezett. Remélhetőleg rajta van a pihenés is, mint feladat. Ha jót akar magának, akkor legalább délután pihenjen, töltődjön, lazítson! Elpattan a húr, ha túlfeszítik. Ne várja meg, hogy lerobbanjon! Inkább előzze meg!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem lesz oka panaszra ezen a szép őszi napon. Ugyanis bolygója, a Hold átlép a nyugodt és praktikus Szűz jelébe, ami konkrét megoldást, ötletet hoz önnek. Ez megnyugtatja, és nagyon eredményessé is teszi.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha tanuláson, képzésen, vagy utazáson töri a fejét, akkor itt az ideje lépéseket tenni. Ne várjon tovább! Az égi folyamatok kedveznek minden ilyen témának. Kérhet ötletet, tanácsot olyan emberektől, akik már csináltak ilyesmit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egész nap „vigyáz” önre a Szűz Hold. Vagyis lehet hatékony. Ám jó lenne, ha jutna ideje pihenésre, töltődésre is. Hiszen nem csak a mobiltelefonját kell feltöltenie, hanem a saját elemeit is. Máskülönben lemerül, lebetegszik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagy beszélgetéseket, vidámságot jelez önnek a horoszkóp. Olyan keményen dolgozott a héten, hogy tényleg meg kell engednie magának, hogy csak pihenjen, töltődjön. Egy barátja vagy családtagja nagyon kedves gesztussal lepheti meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap is lenyűgöz másokat, és most biztos lehet benne, hogy ön lesz a társaság középpontja. Önnek szüksége van a pozitív visszajelzésekre, és nem lesz oka a panaszra, hiszen a Vénusz az ön jegyében jár. Lesz valaki, aki egyenesen el lesz ragadtatva öntől!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önnek most arra kell figyelnie, hogy le tudjon lassítani. Ha vasárnap is azon a fordulatszámon pörög, mint hét közben, akkor előbb vagy utóbb teljesen ki fog égni. Előzze meg ezt, tartson mértéket a programokban is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha döntésekről van szó, ma hallgasson elsősorban a megérzéseire. Most minden egy irányba mutat, persze csak akkor, ha nyitott a jelekre, és tud olvasni is bennük. Egy baráti beszélgetés is nagyon sokat jelenthet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen egy picit belátó, és engedje el, ha túl sokat tervezett. Ha így tesz, szuper napja lesz! Ha ragaszkodik az eredeti elképzelésekhez, akkor viszont csak lót-fut egész délután, és semmi ideje nem marad pihenésre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedvező fényszögek hatnak önre a mai napon. Ez csodálatos lehetőséget ad önnek arra, hogy a földön maradjon, és racionálisan számoljon. Nem csak a pénzzel kapcsolatosan kell, illetve kellene képben lennie… 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás