Ezeknek a csillagjegyeknek pokollá teheti a fogyó hold energiája a hétvégét

Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.23.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

A Bika jelében járó Hold és a Szűz Nap nyugodt, kiegyensúlyozott napokat jelez. Végre tervezhetünk előre, és a feszültségek is elkerülnek minket. Hétvégi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól – írja az Astornet

Kos hétvégi horoszkóp

 

A Bika Hold és a Szűz Nap józanságot és tervszerűséget hoz neked (is) a hétvégi horoszkóp szerint. Itt az ideje, hogy kicsit foglalkozz a jövőddel. A pénzügyeidet és a munkalehetőségeidet kellene átgondolnod. De ne ess túlzásokba! Maradjon időd a kikapcsolódásra is!

 

Bika hétvégi horoszkóp

 

Augusztus utolsó hétvégéje a Bika Hold szerint kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Végre egy tervezhető hétvége. Ám a Hold érzékennyé tehet, ami miatt személyes sértésnek vehetsz olyasmit, amit máskor könnyedén lesöpörsz magadról.

 

Ikrek hétvégi horoszkóp

 

A családod várja, hogy tölts velük időt. Igyekezz úgy szervezni a hétvégét, hogy jusson rájuk is időd! Emellett a fogyó Holdat használhatod az otthonod takarítására és selejtezére! Dobálj ki mindent, amit nem használsz már hetek, hónapok, évek óta!

Rák hétvégi horoszkóp

 

Sokan a hosszú hétvégén utaztak el. Neked az égi folyamatok azt tanácsolják, hogy te utazz el most. Ha nem mehetsz most, akkor tegyél nagyobb sétát, vagy túrázz egyet! A természet közelsége hatékonnyá teszi a feltöltődésedet.

 

Oroszlán hétvégi horoszkóp

 

Hiába van hétvége, téged a karriered izgat. Szeretnéd megtervezni, hogyan építsd tovább a munkádat. Lesznek támogató és frusztráló fényszögek is. Szóval hol jobban, hol kevésbé fog menni. Jó lenne, ha nem erőlködnél…

 

Szűz hétvégi horoszkóp

 

Kedvedre való folyamatokat jeleznek a bolygók. Látszik egy kellemes meglepetés. Valaki talán a születésnapod kapcsán kedveskedik neked valamivel. Megijedhetsz, ha valamilyen szándékot feltételezel. Elegendő, ha a tényeket veszed figyelembe.

Mérleg hétvégi horoszkóp

 

A Hold a kiadásaid optimalizálását teszi aktuálissá. Hirtelen a bőség zavara miatt lefagyhatsz. Nem tragédia, ha nem jön össze minden, amit terveztél. Az sem tragédia, ha másokhoz kell alkalmazkodnod. A lényeg, hogy mindig meglásd, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás.

 

Skorpió hétvégi horoszkóp

 

Mindkét uralkodó bolygó (a Mars és a Plútó is) levegős jegyben jár. Vagyis elsődleges, hogy kapj levegőt. Mozdulj ki, és legyél a szabadban! Még tart a nyár. Ez nem lehet probléma. Emellett tanulj, és gyakorolj légzőgyakorlatokat! Jót fog tenni…

 

Nyilas hétvégi horoszkóp

 

Napjai vannak az augusztusnak. Jövő héten már indul a szeptember, ami nemcsak az iskolásoknak, a szülőknek és a tanároknak jelenti a szorgalmi időszak kezdetét, hanem neked is. Állj meg egy kicsit, és gondold át az őszi feladataidat!

 

Bak hétvégi horoszkóp

 

Eleged van a sok nyafogásból, érzelgősségből. Szerencse, hogy a Szűz Nap és a Bika Hold augusztus utolsó hétvégéjén józanságot és észszerűséget hoz. Ezáltal végre érvelhetsz, és nagyobb eséllyel megy át az, amit mondasz.

 

Vízöntő hétvégi horoszkóp

 

Az otthonteremtés nem olcsó mulatság. Ahogy egy átalakítás vagy felújítás sem. Amennyiben ilyesmit tervezel idén, ezen a hétvégén segítenek az égi folyamatok, hogy józanul megtervezd a kivitelezést. Emellett a családod is sokba kerülhet…

 

Halak hétvégi horoszkóp

 

Valaki lyukat beszél a hasadba, rá akar venni valamire. Ha az érvei világosak, akkor érdemes elgondolkodnod a javaslatán. A bolygók szerint nem ellened irányul az, amit mond. Semmiképp se félj, nem kellene paranoiássá válnod…

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás