20 kilót dobott le a súlya miatt szégyenkező anyuka, elárulta a titkát

Az édesanyának elege lett abból, hogy takargatnia kell magát és még a lányával közös képek is elkeserítik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.
fogyás testmozgás egészséges életmód anyuka

Egy anya, aki három hónap alatt közel 20 kilót fogyott, elárulta, miként sikerült megszabadulnia a súlyfeleslegtől. A brit Lauren Hamilton TikTok-oldalán osztotta meg lenyűgöző történetét, amivel arra akarja buzdítani az embereket, hogy ne adják fel!

Lauren Hamilton, fogyás, TikTok
Lauren 3 hónap alatt fogyott 20 kilót Fotó: TikTok

Lauren 109 kiló volt, amikor a diétázás mellett döntött. Mindössze 12 hét alatt szabadult meg 20 kilótól, azóta pedig szépen halad tovább ezen az úton. Az anyukának az egészséges ételek fogyasztása és a testmozgás hozta meg a sikert. Mint elmondta, minden nap megtesz legalább 10 000 lépést, de van, hogy a 20 000 lépést is eléri a számláló.

Egyik kedvenc reggelije tojás füstölt lazaccal, de banános és mogyoróvajas zabkása is gyakran kerül az asztalára – írja a Mirror. Ebédre sokszor fogyaszt pirított, magvas bagelt túróval, salátával, vagy egyszerűen omlettet készít. Vacsorája általában grillezett zöldségekből áll, melyekhez rizst, garnélát és salátát társít. Ha nassolni támad kedve, akkor sem igazán esik kísértésbe, olyan egészséges falatokat választ, mint például az olívabogyó, de olykor sajtot vagy müzliszeletet is megenged magának.

Mielőtt életmódot váltott, Lauren úgy érezte, hogy takarnia kell magát, de nehéz volt olyan ruhát találnia, amely méretben megfelelő volt. Azt is elárulta, belefáradt abba, hogy a lányával közös képek rossz érzést keltettek benne, mert nem volt elégedett a súlyával. Mostanra azonban minden megváltozott. Az anyuka önbizalma megnőtt, elmondása szerint most már kezd bátorságot meríteni ahhoz, hogy testhezálló ruhákat viseljen, amikor elmegy szórakozni.

A tippjeim a következők: változtasd meg az étrendedet, ügyelj arra, hogy kalóriadeficitben legyél, és ha tudsz, mozogj, de edzőterem nélkül is lehet fogyni. Nem kell megvonni magadtól mindent, de a fogyás leginkább az étrendedtől függ

– összegezte tapasztalatait a kitartó édesanya.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás