Üzentek a csillagok: ezt a csillagjegyet ma hatalmas meglepetés éri, de nem lesz benne köszönet!

Eljött egy újabb nap, így újabb kalandok várnak ránk: mutatjuk, mit jósolnak mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.07.18.
asztrológia csillagok előrejelzés horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön egy olyan személy igényelheti a segítségét, aki nincs jó passzban, és az ön tanácsai, ereje és mentális energiája jelentheti számára a megnyugvást. Keressen alkalmat, lehetőséget rá, hogy megtehesse, amit tud és szavaival jelenlétével elindítsa a visszaépülés útján.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csütörtökön néhány dolgot át kell értékelnie és változtatnia kell, ha meg akarja tartani valakinek a barátságát, vagy a jóindulatát. Néha nem érdemes túlságosan ragaszkodni az elképzeléseinkhez, hiszen egy tartós feszültség nagy kárt is tud okozni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma muszáj világosan és egyértelműen fogalmazni, még ha nem is mindenki szereti a nyílt őszinteséget hallani. Csütörtökön ugyanis a környezetének nem igazán sikerül megérteni, mit is szeretne. Lépjen fel határozottan és egyértelműen!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A csütörtök nem egy könnyű nap, az egyszer biztos, de lesz benne egy nagyon örömteli meglepetés is. Egy negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. Ellenőrizze a tényeket!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Legyen óvatos ma az (ál)hírekkel! Valaki be akarja csapni, és ha nem elég szemfüles, sikerül is megvezetni. A lényeg, hogy ma kerülje mindazt, ami túl szép, hogy igaz legyen! Néha nem árt egy kis egészséges bizalmatlanság.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Csütörtökön a barátaiddal és a szeretteiddel való kommunikációban okosabban teszed, ha óvatos vagy, mivel hajlamos lehetsz túl élesen, sarkosan fogalmazni és most a környezeted is érzékenyebb lehet az ilyesmire.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne hagyja, hogy ma valaki mástól származó negatív gondolatok, érzelmek átvegyék a hatalmat a hangulata felett. Az ön lelke alapvetően békés és kiegyensúlyozott. Kerülje a negatív hatásokat, mert ma érzékenyebben reagál.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön a megérzései átsegíthetik egy félreérthető helyzeten is, ahol mást lát, hall majd, mint a valódi szituáció. Legyen óvatos és hallgasson az intuíciójára. Ma a szeme fogja megcsalni, nem az ösztönei.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nyilas jegyében jár a Hold. Ennek segítségével ma eléri a célját, vagy teljesül egy vágya, de annak is van esélye, hogy önben érik meg a helyzet, hogy megtegyen egy lépést, melyet már jó ideje tervez. Akárhogy is, végre elkezdenek a dolgok úgy elrendeződni, ahogy szeretné.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Néha egészen hétköznapi dolgok is elegendőek ahhoz, hogy fontos változásokat indítsanak el. Ma történhet önnel valami, talán egy találkozás, ami elindít önben egy folyamatot, mely végül oda vezethet, hogy az élete egy területén a változás útjára lépjen. Ideje is volt…

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Már egy ideje zajlik önben egy belső változás, aminek köszönhetően egyre jobban kiáll önmagáért. Ennek azonban nem biztos, hogy mindenki őszintén örül a környezetében. Vannak ugyanis olyanok, akiknek nem szeretik a tiszta beszédet. Ez legyen az ő gondjuk!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön most nyitott és érdeklődő, ennek köszönhető, hogy csütörtökön hall, vagy tanul valami újat és érdekeset. Az is benne van a pakliban, hogy egy új ismeretség valamilyen szempontból hatással lesz önre, és nehezen tudja kiverni a fejéből az illetőt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás