Nagyon fontos, hogy ez a csillagjegy ma a sarkára álljon, hogy visszanyerje az irányítást az élete felett

Egyes csillagjegyeknek ma fontos döntéseket kell meghoznia, míg másoknak érdemes lesz türelmesebbnek lennie.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.07.19.
horoszkóp előrejelezés ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Neptunusz fényszöge hozhat megtévesztő helyzeteket - méghozzá érzelmi kérdésekben! Most legyen nagyon körültekintő, mielőtt véleményt alkotna valakiről, mert félrevihetik az információk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken a Hold már a Bak jegyébe lép, és józanságot, mértéktartást jelez. Ugyanakkor a Neptunusz felerősíti a tévedés lehetőségét egy ügyben. Főleg magánéleti dolgokban kavarhatja meg a szálakat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénteken úgy érezheti, mintha fordítva lenne bekötve. Több esetben ugyanis önnek pont az ellenkezője lesz a véleménye, mint az ön körül lévőknek, és az ön meglátása szembe megy azzal, amit a többiek gondolnak. Nem baj, ön épp ettől egyéniség!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valaki a környezetében át akarja venni az irányítást és ellenőrizni szeretné az ügyeket és ez önt is érintené. Legyen az illető bármilyen agresszív, önnel talán nem számolt kellőképpen. Ügyesen megvédi magát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken nagy lesz önben az elhivatottság, hogy másokon segítsen, tanácsot adjon, támogasson. Előfordulhat azonban, hogy minden jó szándéka ellenére valaki nem úgy reagál minderre, mint feltételezi. Ne legyen emiatt frusztrált!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Itt az ideje, hogy bizonyos dolgokban a saját feje után menjen. Talán túl sokáig engedte, hogy mások befolyásolják az életét és hozzanak meg ön helyett olyan döntéseket, melyeket egyedül önnek kellett volna meghoznia. Ma álljon fel és induljon el a saját útján.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold már a Bak jegyében jár, ami a kitartásáról híres. Most ez jól is jön, mert küzdenie kell, szembenézni valakivel, aki az útjában áll és igyekszik akadályozni a célok elérésében. Pedig, ha önben egyszer felébred az igazi harcos, ott kő kövön nem marad.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Bak Hold nagyon hatékonnyá teszi, így ha dolgoznia kell, még ezt a napot megnyomhatja. A magánéletben, bizonyos baráti kapcsolataiban azonban okozhat félreértéseket a Neptunusz és a Hold kedvezőtlen fényszöge. Fogalmazzon nagyon egyértelműen minden helyzetben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma nagyon sokan figyelnek, felfigyelnek önre. Magabiztos, határozott és erős, és ezt a környezete is megérzi önön. Sokat számít, hogyan viselkedik, milyen példát mutat ma. Legyen felelős másokkal szemben is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Pénteken egy ügyben a siker érdekében határozottabban és gyorsabban kell reagálnia még annál is, ahogy szokott. Kösse hát jól fel a nadrágot! A Hold a jegyében jár, és segít mindent elsimítani.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénteken napközben már a Bak Hold növeli a koncentráló képességét, és most még egy nagy hajrában elintézheti, ami esetleg elmaradt hét közben. A délután meg már legyen a pihenésé, a töltekezésé.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Neptunusz nemcsak hátrál a jegyében, hanem még ráadásul össze is kavarhatja a szálakat egy bizonyos kapcsolatában. Ne ítélkezzen elsőre semmilyen helyzetben! Valószínűleg ki fog derülni, hogy tévedés az egész.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás