Ezeknek a csillagjegyeknek ma hátrálniuk kell! Tanuljunk mások hibáiból

Ezt nem szabad félvállról venni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.02.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. július 2., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nagyon erőteljes energiák hatnak ránk. A Neptunusz hátrálni kezd a Halak jegyében, ami visszahozhat régi érzéseket. Ezzel szinte egy időben belép a Merkúr az Oroszlánba, ami felébreszti önben a becsvágyat, és az ambíciót.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma gondolja át a következő időszak várható történéseit és igyekezzen ehhez igazítani egy mai döntését. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy egy mai váratlan lépés miatt, később kénytelen lehet egy tervén változtatni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A bolygója, a Merkúr ma belép az Oroszlánba, és felkavarja ön körül az állóvizet. Igazán szenvedélyessé teszi, és felébreszti önben a vágyat, hogy megmutassa, mit tud. Ne késlekedjen, csapjon le az adódó lehetőségekre.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedden erősen kell összpontosítania az ön előtt álló feladatokra, különösen azért, mert a Neptunusz ma hátrálni kezd, és emiatt valahol egészen máshol járnak a gondolatai. Önnek azonban, ha ma dolgoznia kell, akkor sok feladata van.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr ma az Oroszlán jegyébe lép. Ettől pedig minden egyszerűbbé válik, könnyebben megy a munka, jobb a hangulata. Nagyon jó hírt is kaphat, ami teljesen bearanyozza a napját. Délután pedig nagyot lép előre egy fontos feladattal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Uralkodó bolygója, a Merkúr ma az Oroszlánba lép. Ettől pozitív hangulat és kellemes élmények várnak önre, amiben nagy része lesz annak is, hogy ismét sikeresen alakul nemcsak a munkája, de a magánélete is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden valakivel, aki közel áll önhöz, egy kissé feszültté válik a helyzet, amit egy félreértés okoz, és nehéz lesz kikeveredni belőle, mert a Neptunusz hátrál, és zavarossá teszi a dolgokat. Bár biztosan felzaklatja önt is az ügy, azért érdemes mérlegelni azt is, hogy mi mennyire fontos.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Igyekezzen ma csak a valóban fontos dolgokra, emberekre összpontosítani és hagyja figyelmen kívül azt, ami jelentéktelen. Különösen legyen igaz ez egy nézeteltérésre valakivel, akivel, ha jól belegondol, egy teljesen lényegtelen dologgal indult a félreértés.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen bármennyire is álmodozó kedvében a hátráló Neptunusz miatt, ma eljöhet a pillanat, amikor egy ügyben végre lépnie kell, szembe kell néznie a valósággal. Ne keressen hát kifogásokat, ne próbálja még tovább tologatni a dolgot, tegye meg, amit kell!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombat óta hátrál a Szaturnusz, ma pedig a Neptunusz is követi. Ez régi témákat hozhat elő újra. Ma egy váratlan látogató érkezhet, de az is elképzelhető, hogy véletlenül összefut egy régi ismerőssel, ami nagy örömmel tölti el.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kedden értékes információkat, fontos adatokat gyűjthet, ha jól odafigyel az ön körül zajló történésekre. Figyeljen, tanuljon, mert most a zavaros információkból ön tudja kihalászni, ami hasznos. Igyekezzen tanulni más hibáiból is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedden minden bejövő információval kapcsolatban legyen kritikus. A Neptunusz hátrálni kezd, és összekeveri a szálakat. Soha ne feledkezzen meg arról, hogy minden történetnek több olvasata is van és mindenki mást emel ki belőle önmaga számára...

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás