Nehéz döntések várnak ma ezekre a csillagjegyekre

Nagyon inspiratív nap vár önre, gyors energiákkal, pergő eseményekkel. Arra azért készüljön, hogy a környezetében is lehet egy olyan kacifántosabb ügy, ami viszont megkeveri a szálakat. Maradjon ki belőle!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.05.
Módosítva: 2024.06.05.
iker lépés terv horoszkóp

2024. június 5.

Horoszkóp

 

Fotó: Shutterstock 


 

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ma már az Ikrek jegyébe lép a Hold. Most terve van, nem is kevés, ám a megvalósítás már nehezebb dió… Épp ezért most fontos, hogy lépésről lépésre tervezze meg a tennivalókat. Egy nagyon szerencsés véletlenben is része lehet szerdán.



 

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Hold ma délelőtt már átlép a légies Ikrek jegyébe, és sziporkázóan jó elképzeléseket hoz. Próbáljon meg továbbra is két lábbal a földön maradni, és módszeresen, következetesen dolgozni, különben ezek csak szép álmok maradnak!



 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Szerdán a megérzései jó irányt mutatnak, de vigyázzon, és az esze is legyen a helyén. A túlzott lelkesedés is jelenthet buktatót… Legyen egy B terve, ha valami mégsem pontosan úgy alakul, ahogy tervezte. Készüljön fel egy esetleges meglepetésre is.



 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Szerdán feladják önnek a leckét! Igencsak ellentmondásos helyzetbe kerülhet. Mindig is érzékeny volt más emberek problémáira. Most viszont előfordulhat, hogy olyan valakinek kellene segítenie, akinek a felfogásával nagyon nem ért egyet.



 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma szuper ötletei lesznek, a kisugárzása is erős, és ezt ön körül mindenki nagyon jól érzékeli majd. Ha most valamibe belekezdene, vagy szeretne elérni valamit, akkor itt az idő, vágjon bele! Holnap újhold lesz az Ikrek jegyében, az is segíti mindenben.


Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Hold már az Ikrek jegyébe lép, új, frissítő szelek fújnak. Szerdán semmit sem tesz fél szívvel, teljes erőbedobással működik. A pihenésre viszont már kevesebb idő jut… Pedig kellene, és jelez is a szervezete.



 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma járjon nyitott füllel, mert egy elcsípett beszélgetésfoszlány vagy egy jó tanács jelenthet most megoldást egy problémájára. Ha barátokkal találkozik, garantáltan vidám lesz a délután, este!



 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Nagyon inspiráló és klassz napja lesz szuper beszélgetésekkel, ötletes megoldásokkal. A pénzügyekre viszont továbbra is figyelnie kell. Megvan a veszélye, hogy a vásárlások során elszalad önnel a ló.



 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Szerdán végre áttekintheti a dolgokat maga előtt, és letisztulnak a részletkérdések is. Bármit is csinál, gondolkodjon most nagyobb léptékben bátran, mert igazán kedvező bolygóállások segítik. Magánéletében is egy jó hír várható!



 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Most megjön az a szükséges szikra az elgondolások szintjén, ami ahhoz kell, hogy előbbre tudjon lépni. Egy kapcsolata (legyen az a baráti vagy szerelmi) fontos lépcsőfokhoz ér, talán egy jó beszélgetés hatására.



 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Nagyon inspiratív nap vár önre, gyors energiákkal, pergő eseményekkel. Arra azért készüljön, hogy a környezetében is lehet egy olyan kacifántosabb ügy, ami viszont megkeveri a szálakat. Maradjon ki belőle!



 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Szerdán lehet, hogy összetűzésbe keveredik valakivel, amikor előáll egy új ötlettel vagy megoldási javaslattal a munkahelyen. Valaki ugyanis egészen másképpen képzeli el a dolgokat, ráadásul magának akarta a babérokat.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás