Erre a csillagjegyre súlyos konfliktusok várnak a hét utolsó napján

Van, akinek vasárnap kicsit hátrébb kell lépnie.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.
Hold program konfliktus horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Kos Hold ma is hozhat jócskán konfliktusokat, de jókedvet, lelkesedést is. Előfordulhat, hogy valaki olyan mértékben teszi próbára a türelmét, hogy végül nem maradhat el a konfrontáció. Azért próbálja meg visszafogni magát!



 

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma egy kérdéses helyzetben a megérzésére kellene támaszkodnia, mert talán az elmúlt időszakban sokkal többet figyelt kifelé, mint kellene. Kövesse ma azt, amit a belső hang súg önnek, és visszatalál hamar oda, ahová kell.



 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Vasárnap lehet, hogy valaki manipulatív szándékkal közeledik önhöz, amikor meg akarja győzni valamiről, de egyáltalán nem rossz szándékkal teszi. Sőt, még az is lehet, hogy pont kapóra jön önnek a dolog, de azért legyen óvatos.



 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Erős felismeréseket tartogat önnek ez a vasárnap. Ráláthat az összefüggésekre egy komoly beszélgetés során, vagy történik valami, amitől a helyére kerül az utolsó puzzle-darabka is. Ossza meg egy bizalmasával a gondolatait, érzéseit!



 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Most valóban tudja értékelni azt a sok figyelmet, törődést, amivel mások körbeveszik. Nagyon szép nap vár önre, és a Kos Hold sok lendületet ad valami igazán jó programhoz. Töltekezzen, pihenjen, kapcsolódjon ki!



 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma az tenne jót, ha egy kicsit valóban csak a jelenben élne, és nem törődne semmivel. Azt fogja észrevenni, hogy szépen elrendeződnek a dolgok maguktól is, anélkül, hogy különösebben közbe kellene avatkoznia.



 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Önnek is azt tanácsolják a bolygók, hogy picit lépjen hátra, és engedje, hogy mások végezzék el a feladatokat. Nyugodtan meg lehet mondani a családnak, hogy most egy kis kikímélésre vágyik. Takarékoskodjon az erejével, jövő héten szüksége lesz rá.



 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A kiegyensúlyozottsághoz önnek különösen fontos az alvás – így tud a legjobban regenerálódni. Vasárnap, ha teheti, délután is dőljön le egy picit. Utána pedig csináljon valamit, amihez igazán kedvet érez!



 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Most szinte kirobbanó energiái lehetnek, vágyik valami kalandosra, valami újra. Tegye magát próbára valamilyen sportban! Ha szingli, ma az ismerkedés is nagyon jól megy, így érdemes belevetnie magát az online közösségekbe!

 

Bak (12. 22.–01. 20.)

A családi összejöveteleket vasárnap kimondottan élvezi, remélhetőleg a párja sem morog amiatt, ha nem kettesben töltik az időt. Ugyanakkor eléggé el is fáradhat… Azért hagyjon egy kis időt legalább délután a pihenésre.



 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Elemében van, és szívesen szórakozik, vagy bármilyen aktív program jó lehet. Azért figyeljen mások igényeire, hangulatára is. És főleg ne legyen rámenős, amikor ki kell találni a vasárnap programjait.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Lennének pörgős programok, és persze szeretne egy kis énidőt is. Ez utóbbihoz minden joga megvan, ugye tudja? Akkor is, ha a család mást szeretne. Össze lehet ezt egyeztetni, csak akarni kell!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás