Együttállás: a Vénusz és a Merkúr idegességet és problémát hoz ezeknek a csillagjegyeknek

Nem lesz felhőtlen a hétkezdés néhányunk számára. A csillagok megsúgták, kiknek kell különösen odafigyelni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
együttállás csillagjegyek horoszkóp

2024. június 17.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hétfőn nem lesz könnyű dolga, hiszen egy fontos feladattal van elmaradva és most már igazán szorítja az idő. Attól pedig, hogy sürgeti az idő, egyre csak növekedik önön a nyomás. Legyen gyakorlatias, zárjon ki most mindent!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma egy olyan élménye lehet, amely erős érzelmeket vált ki önből, de ezek lehetnek negatív, vagy épp pozitív reakciók is. Önön áll azonban, hogy az erőt, amelyet ebből kap, mire használja. A ma kapott intenzív energia ugyanis sok mindenre elég lehet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha úgy érzi, hogy valamiben nem a megfelelő ösvényen halad, akkor hétfőn eljöhet az ideje annak, hogy elinduljon egy új irányba. Ha például nem becsülik meg eléggé azok, akik körülveszik, akkor ma álljon ki magáért.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vénusz és a Merkúr is belép ma a Rák jegyébe, ami nagyon kedvez önnek. Most nagyon ügyesen tudja érvényesíteni az akaratát, és jó döntéseket hoz. A következő pár hétben érdemes elővenni és leporolni a régi, meg nem valósított terveket. Szerencsét jelez a horoszkóp.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hétfőn lehetősége lesz arra, hogy megmutassa azt a hihetetlen lelki erőt és tettvágyat, amely önben munkál, és bizonyíthat is. Példát mutathat valamiben, és ezzel a környezetét is jobb teljesítményre ösztönözheti.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kritikus természete ma kidomborodhat, mert sok a tennivaló és a nyomás önön. Legyen azonban óvatos, és sokkal elnézőbb az emberekkel maga körül. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki sértődékenyen reagál. Ma a Vénusz és a Merkúr is belép az érzékeny Rák jegyébe...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy egy ideje őrlődik a két dolog között és nagyon nehezen sikerül elindulnia egyik, vagy a másik irányba. Ma végre dűlőre jut a dolog! Egy előérzet, egy hír, vagy egy váratlan esemény hatására megvilágosodhat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz és a Merkúr együttállása ma belép a szintén vízelemű Rák jegyébe. Lehet, hogy az elmúlt napokban kissé borús volt a hangulata, de ez talán elsősorban a külső tényezőknek volt köszönhető. Ma azonban változhat a helyzet. Minden arra mutat ugyanis, hogy ma kisüt önre a nap minden értelemben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mindenkinek vannak problémái, de ma látja azt is, hogy a legfontosabb dolgok rendben vannak és az, amivel kapcsolatban talán ma éppen bosszankodik, az helyrehozható. A mai nap nagyon szépnek ígérkezik, ha ezt szem előtt tartja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon kissé idegesítheti, hogy túl sok az érzelgősség ön körül. Szokjon hozzá: a Merkúr és a Vénusz is a Rák jegyébe lép, és ez bizony szentimentálissá teszi, aki hajlamos rá. Inkább ön is tanuljon ebből, és fejezze ki jobban az érzéseit!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon minden arra készteti, hogy kicsit rendet tegyen az érzései között. Lehet, hogy tisztáznia kellene valakivel egy konfliktust? Most érzékenyen és fogékonyan látja a helyzetet. Kezdeményezzen!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki önhöz fordul a problémáival, és önnek segítenie kell abban, hogy egy kicsit összeszedje magát. Igyekezzen lelket önteni belé! Az is sokat segíthet, ha megosztja vele a múltbéli tapasztalatait, és példát mutat.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás