Felkavaró dolgokat mutatnak a csillagok, erre számítson ma a Szűz jegy szülötte

Pénteken a Plútó fényszöge jelzi, hogy felkavaró érzés kerekedhet fel önben valakivel kapcsolatban, akit eddig csak felszínesen ismert. Ez lehet egy szívélyes viszony, egy barátság, de akár valami komolyabb dolog kezdete is, akár egy szerelemé. Majd az idő eldönti!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.17.
Módosítva: 2024.05.17.
szenvedély kapcsolat horoszkóp pénz

2024. május 17.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken a Hold és a Szaturnusz szembenállás alacsony önbecsülést hozhat – önnek azért még marad elég, de az lehetséges, hogy bizonytalanabb a szokásosnál. Szerencsére ma már délután megengedheti magának, hogy picit lazábbra vegye a munkát. Tegye is meg!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Szűzben, a Merkúr a Bikában – ez önnek segít abban, hogy fókuszált maradjon. Főleg azért fontos ez, mert ma dob ön elé egy-két döntéshelyzetet az élet. Hallgassa meg a baráti tanácsot! Jót akar önnek az illető!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénteken egy olyan üzenet, vagy egy hívás érkezhet valakitől, ami olyan fontos lehet önnek, hogy valószínűleg minden egyéb dolgát félre fogja tenni, hogy csakis ezzel foglalkozzon. Igyekezzen hát, erre számítva, kissé előre dolgozni, nehogy időzavarba kerüljön a saját dolgaival emiatt.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken pénzügyileg kaphat jó hírt, vagy egyenesen pénz állhat a házhoz, amely talán nem változtatja meg gyökeresen az életét, de hoz egy kis könnyebbséget. Talán még egy kis lazítás is belefér, nem gondolja?



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új információkat kap valakivel kapcsolatban, amire nem volt igazán rá felkészülve. Az illető viszont nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik, úgyhogy ne legyen azért túl szigorú vele, hiszen senki sem lehet tökéletes!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken a Plútó fényszöge jelzi, hogy felkavaró érzés kerekedhet fel önben valakivel kapcsolatban, akit eddig csak felszínesen ismert. Ez lehet egy szívélyes viszony, egy barátság, de akár valami komolyabb dolog kezdete is, akár egy szerelemé. Majd az idő eldönti!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma fellobbanhat önben a szenvedély lángja valakivel szemben és talán eleinte nem is tudja majd, hogy mit kezdjen ezzel a sok érzéssel. Az a legfontosabb, hogy kezelje helyén. Várja meg, amíg a másik kezdeményez. Higgye el, rövidesen lépni fog.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a személyes kapcsolatait a szenvedély jellemzi majd, ami főleg a munka terén érezteti a hatását. Ez azonban azt is jelenti, hogy könnyen kipattanhat egy vita, veszekedés. Elég azonban egy szó, egy kedves mondat öntől, és minden a helyére kerül. Kipróbálja?



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken érdemes más megközelítésből ránézni a dolgokra, amikben sokat segíthet egy jó barát. Vannak ugyanis olyan kérdések, amikre az jelent megoldást, ha egy picit kívül helyezkedsz rajta. Segít, ha valaki kizökkent a szokásos nézőpontból.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Pénteken találkozhat valakivel, aki hatással lehet az életére, ami a hosszú távú terveiben jelentkezhet. Talán a támogatását, vagy tanácsát kapja meg az illetőnek, de az is lehet, hogy ötletet, inspirációt kap az illetőtől úgy, hogy közben neki erről tudomása sem lesz.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most egy kihívás kiderülhet, hogy birtokában van egy rejtett tehetségnek, és nem szabad mindezt kihasználatlanul hagyni. Ha kell, képezze tovább magát ezen a területen, vagy gyakorlással fejlessze a képességeit.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hiába van péntek, jobb, ha ma estére nem tervez semmi fárasztó programot. A munkája, párja, vagy a családja egész napját leköti majd, olyannyira, hogy már estére úgy érzi, semmi tartaléka nem maradt.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás