Radikális változásra van szüksége ennek a csillagjegynek, erre érdemes felkészülni





Van olyan csillagjegy is, aki igazán megérdemli már a pihenést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.14.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma még a stabil Bikában van, ami önnek is stabilitást jelez. Most nagyon hatékonyan halad minden feladattal, ami megnyugvással tölti el. Jó előjel ez a hosszú hétvégéhez, hiszen igazán megérdemli már a pihenést!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bikában van, ami önnek kedvező előjel minden tervéhez. Ma ráadásul a Hold-Nap szextil fényszöge is hat ránk, ami vidám társasági életet, jó barátságokat, szórakoztató órákat jelez. Találkozzon este a barátaival!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma találkozhat, vagy beszélhet valakivel, aki annyira különbözik öntől, mintha egy másik bolygóról származna. Ne akarja meggyőzni az illetőt semmiről, mert az úgysem sikerülne. Helyette inkább nézze a jó oldalát: ez nagyon is érdekes tapasztalatokkal gazdagíthatja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csütörtökön arra lenne szükség, hogy a viselkedése valakivel szemben radikálisan megváltozzon. Ha ugyanis egy helyzetet hosszú távon akar megoldani, másképpen kell hozzáállni, mint eddig. Felejtse el hát a múltbéli sérelmeket és a megoldásokra koncentráljon.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önt általában lázba hozzák az újdonságok, nyitott személyiség. Ma kipróbálhat valamit, amivel pont ez a helyzet. Ne habozzon megismerni az újat, és ez ne csak a technológiai eszközökkel kapcsolatban legyen így!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kritikus természete ma kidomborodhat, mert sok a tennivaló és a nyomás önön. Legyen azonban óvatos, vagy inkább kíméletes az emberekkel maga körül. Könnyen lehet ugyanis, hogy van, aki jelen helyzetben rosszul reagál arra, ha valaki rámutat egy hibájára.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön különösen vigyázzon arra, hogy ne hajtsa túl magát, mert nagy sebességnél néha nehéz irányban tartani a kormányt és könnyen letérhet az útról. Csak annyit vállaljon be egyszerre, amit még kiborulás nélkül teljesíteni tud.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön lehetősége lesz arra, hogy megmutassa azt a hihetetlen lelki erőt és tettvágyat, amely önben munkál. Bizonyíthat, példát mutathat és ezzel a környezetét is jobb teljesítményre ösztönözheti.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehet, hogy ma valaki csalódást okoz önnek, vagy a viselkedése, reakciója sértő lesz. Megteheti, hogy minderre zsigerből reagál, de talán nem ez lenne a legmegfelelőbb válasz most. Mi lenne, ha egyszerűen figyelmen kívül hagyná az illetőt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön egy kemény próbálkozást kell visszavernie. Valaki megpróbálhatja becsapni, kicsalni öntől pénzt, de arra is van esély, hogy a partnerére, vagy egy barátjára fáj a foga. Ügyeljen rá, hogy jó időre megtanulja a leckét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ma nehéz helyzetbe kerül, akkor elsőre a legjobb reakciónak azt tartja, hogy angolosan távozik a helyszínről. Lehet azonban, hogy nem ez a legokosabb megoldás. Most ott és akkor kell tennie valamit a helyzet megoldásáért, amikor ez történik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Néha igazán nem okoz elégtételt, ha igazunk lett és a dolgok pontosan úgy történnek körülöttünk, ahogyan azt megjósoltuk. Ma pont ez történhet és ez önnek nem csak kellemetlenséggel, de plusz munkával is járhat.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás