Riasztó találkozás vár ma erre a csillagjegyre





Fő az óvatosság.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.03.15.
rugalmasság érzés flört horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma már a változékony Ikrek jelébe lépett a Hold. Könnyen lehet, hogy a olyasmi történhet, olyan hírt kaphat, amely elgondolkodtatja és talán még egy kicsit megváltoztatja. Hagyja, hogy mindez megtörténjen, könnyen lehet ugyanis, hogy az ön saját felfogása néhány dologban megújulásra szorul.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken igazán kedvező napja lesz, de csak ha a saját vágyait (is) követi. Most nem igazán tenne jót, ha csak alkalmazkodni próbálna. A hosszú hétvége igazán arra való, hogy töltődjön, pihenjen, szórakozzon.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Legyen bármi is a mai programja, a varázsszó egész biztosan a rugalmasság lesz. A Hold az Ikrekben jár, de kedvezőtlen fényszögben a Vénusszal: most sodró érzései lehetnek, de jobb lenne megvárni, míg ezek picit elcsendesülnek.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ismét önnek kell alkalmazkodnia másokhoz. Ha unja már, akkor bátran mondjon nemet! Vagy legalább kérjen, nyerjen időt magának, hogy később mondhasson nemet! A határok meghúzása, az énidő kijelölése fontos feladat.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma könnyen leragadják az érzései, és ez persze szuper, amíg pozitív a megélése a szenvedélynek. A meggondolatlanság viszont okozhat gondokat. Úgyhogy csak óvatosan az impulzív visszaszólásokkal, reakciókkal, kirohanással.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold ma már az változékony Ikrek jegyében jár, és izgalmas fejleményeket hoz. Alkalma lehet kipróbálni valami újdonságot, például egy új hobbit, vagy szórakozási lehetőséget. Igyekezzen nyitottan hozzáállni a dologhoz, mert lehet, hogy új, érdekes fordulatot hoz mindez.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csak óvatosan, mert ma keresztezheti olyan valaki az útját, akit legszívesebben messze elkerülne, mivel ő az, akinek a közelében mindig úgy érzi, mintha leszívná az energiáit. Csökkentse le az időt, melyet a közelében tölt!



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bármilyen váratlan dolog is történik ma, igyekezzen rugalmasan reagálni rá. Nem annak van most az ideje, hogy felesleges vitákba bonyolódjon. Inkább koncentráljon arra, hogy egy valóban szép napot tölthessen együtt a családdal, barátokkal.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken elfoghatja az érzés, hogy kihagyták valaminek a megvitatásából, és a feje fölött döntöttek. Persze ez nincs így, de azért a legjobb, ha eleve nem lovalja bele magát a sértődésbe. Ezzel ugyanis csak saját magának rontaná el ezt a szép napot.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma nagyon jó meglátásai lehetnek a Hold és a Merkúr kedvező fényszöge miatt! Lehetséges, hogy egy beszélgetés során jönnek a nagy igazságok, vagy olyan élményben lesz része, ami egészen új megvilágításba helyezi a dolgokat.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Gyorsan változhat a széljárás ön körül, olyannyira, hogy talán néha már azt sem tudja majd, merre fordítsa a fejét… Igazán izgalmas és inspiráló nap a mai, és ha megőrzi a nyitottságát, akkor nagyon jó élményekben lesz része.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken izgalmas találkozásokban lehet része, ha szingli, mindenképp mozduljon ki a négy fal közül. A Vénusz a Halak jegyében nagyon népszerűvé teszi, úgyhogy biztos nem múlik el a nap bókok és flört nélkül.









Ezeket olvastad már?
Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás