Szerelmeseket hozhat össze ma ez a csillagjegy

A Mérlegnek muszáj nemet mondania, a Nyilas igazán elemében lesz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.02.
horoszkóp csillagjegy szerelem

2023. december 2.
Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)
Ma délután engedjen el minden problémát. Ne akarjon megoldani semmit, ne akarjon terveket szőni, csak kapcsolja ki az agyát és foglalkozzon valami olyasmivel, amely eltereli a figyelmet. Szüksége van erre és amikor később újra felszáll a nyeregbe, egész más szemmel látja majd a világot.

Fotó: Pexels (illusztráció)

Bika (04. 21. – 05. 20.)
Ez a nap nagyon lendületesnek ígérkezik, hiszen a Hold a tüzes Oroszlánban, a Nap és a Mars pedig a szintén tűz-elemű Nyilasban jár. Ami persze azt is jelenti, hogy most hajlamosabb ingerülten reagálni – főleg, ha egyesek keresztül húzzák a terveit.

Ikrek (05. 2Ma 1. – 06. 21.)
Ha a mai napot olyan helyen tölti, ahol egy kicsit elengedheti magát, akkor nem hibázhat nagyot. Tehet bármit, mehet bárhová, bárkivel, de a cél az legyen, hogy jól érezze magát. A mai nap ugyanis megfogalmazódhatnak önben kérdések a jövővel kapcsolatban, és ellazult állapotban a válaszok is megérkeznek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)
Szombaton még véletlenül se bonyolódjon pletykálódásba, mert amit másokról mond, az könnyen visszaszállhat a saját fejére. A pozitív dolgok hangsúlyozásával azonban tényleg megfordíthat negatívnak induló folyamatokat, összehozhat szerelmeseket, felvidíthat rosszkedvű embereket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)
Szombaton semmiképpen ne maradjon otthon a négy fal között! Az Oroszlán jegyében jár a Hold, és ön igazi melegséget és lelkesedést sugározhat a környezete felé. Így a nap alkalmas arra, hogy vendégeket fogadjon, vagy ön menjen társaságba, vagy vegyen részt valamely eseményen.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)
Ma el kell hárítania egy kíváncsiskodó, tapintatlan személyt. Vannak helyzetek és vannak témák, melyek nem tartoznak a nagyközönségre, nem azért, mert akkora titkok lennének, egyszerűen csak terhes az ön számára az ezzel kapcsolatos külső figyelem. És ezért nem tartozik elszámolással senkinek...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)
Ha mindig nagyobb előnyt kapnak a közelében lévő emberek, mint saját maga, az előbb utóbb problémákhoz vezet. Figyeljen oda a saját igényeire és ne részesítse előnyben ezekkel szemben a másokét. Szombaton is adódhat egy helyzet, amikor muszáj nemet mondani. A Bak jegyében járó Merkúr segít ebben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)
Szombaton szinte önbe csaphat a villám, amikor meglát valamit egy kirakatban, vagy az interneten és úgy érzi, mindenképpen meg kell szereznie. Ha most nincs rá pénze, akkor sem kell lemondani róla, mert rövidesen jó híreket kap a pénzügyekben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)
Ezen a hétvégén aztán igazán elemében lesz. A Nyilas jegyében járó bolygók gondoskodnak a jó hangulatról. Ha bulizni, vagy társaságba megy, akkor pedig még tovább fokozható a jókedv! Mozduljon ki!

Bak (12. 22. – 01. 20.)
Ne fogalmazzon túlságosan szigorúan! Persze igaza van, mégis sok ellenséget gyűjt, ha beolvas másoknak. A szeretteivel szemben pedig végképp legyen elnéző. Holnap advent első vasárnapja, hangolódjon lélekben is az ünnepekre!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)
Szombaton izgalmas találkozásban lehet része. Engedje, hogy a megérzései vezéreljék, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozik, aki talán többet szeretne öntől, mint egy kezdődő barátság. Legyen nyitott, de ne tegyen semmilyen elhamarkodott lépést!

Halak (02. 19. – 03. 20.)
Ha valaki a segítségét kéri, akkor most is önzetlenül támogatja. Magában azért dühíti picit az egész, mert valószínűleg mást, karácsonyi hangulatot, adventi készülődést tervezett mára. A sors meghálálja majd az önzetlenségét.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás