
Ennek a csillagjegynek sikeres befektetésekkel kecsegtet a Hold és a Vénusz együttállása
Akár pénzügyekbe, akár kapcsolatba fektet, most jó lóra tehet.
Az izgalmas összetevők mellé videón érkezik az elkészítés.
Lázár séf élvezettel és trükkösen főz, de úgy, hogy attól még inkább megjön a kedvünk a sütéshez, főzéshez, ételvarázsláshoz. Ki ne emlékezne arra a fogására, amivel a dinnyének dobta fel az ízét?! Az ünnep közeledtével Lázár séf a karácsonyi császárhús elkészítésébe avatja be az érdeklődőket az Instagram-oldalán közzétett leírással és videóval. Érdemes lesz figyelni!

Hozzávalók:
2 kg csontos, bőrös császár
50 g kristálycukor
100 ml szójaszósz
1 ek füstölt, törött bors
1 ek só
1 ek gulyáskrém
1 tk mézeskalács fűszerkeverék
50 g reszelt gyömbér
Elkészítés:
A munkafázisok az alábbi videóban láthatók. Ezen kívül a lényeg, hogy a karácsonyi császárhúst 200 fokon 1 óra 40 percen át sütjük. Majd a beirdalást (bevagdosást) követően további 30 perc sütés szükséges.

Akár pénzügyekbe, akár kapcsolatba fektet, most jó lóra tehet.

Új trend hódít. Sokan nem kérnek belőle.

Tudd meg, mit üzen számodra!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.