Az izgalmas összetevők mellé videón érkezik az elkészítés.
Lázár séf élvezettel és trükkösen főz, de úgy, hogy attól még inkább megjön a kedvünk a sütéshez, főzéshez, ételvarázsláshoz. Ki ne emlékezne arra a fogására, amivel a dinnyének dobta fel az ízét?! Az ünnep közeledtével Lázár séf a karácsonyi császárhús elkészítésébe avatja be az érdeklődőket az Instagram-oldalán közzétett leírással és videóval. Érdemes lesz figyelni!
Hozzávalók:
2 kg csontos, bőrös császár
50 g kristálycukor
100 ml szójaszósz
1 ek füstölt, törött bors
1 ek só
1 ek gulyáskrém
1 tk mézeskalács fűszerkeverék
50 g reszelt gyömbér
Elkészítés:
A munkafázisok az alábbi videóban láthatók. Ezen kívül a lényeg, hogy a karácsonyi császárhúst 200 fokon 1 óra 40 percen át sütjük. Majd a beirdalást (bevagdosást) követően további 30 perc sütés szükséges.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre