
Így válts évszakot testileg és lelkileg is!
Egy új évszak beköszöntése összetett módon hat az emberi szervezetre.
Az izgalmas összetevők mellé videón érkezik az elkészítés.
Lázár séf élvezettel és trükkösen főz, de úgy, hogy attól még inkább megjön a kedvünk a sütéshez, főzéshez, ételvarázsláshoz. Ki ne emlékezne arra a fogására, amivel a dinnyének dobta fel az ízét?! Az ünnep közeledtével Lázár séf a karácsonyi császárhús elkészítésébe avatja be az érdeklődőket az Instagram-oldalán közzétett leírással és videóval. Érdemes lesz figyelni!
Hozzávalók:
2 kg csontos, bőrös császár
50 g kristálycukor
100 ml szójaszósz
1 ek füstölt, törött bors
1 ek só
1 ek gulyáskrém
1 tk mézeskalács fűszerkeverék
50 g reszelt gyömbér
Elkészítés:
A munkafázisok az alábbi videóban láthatók. Ezen kívül a lényeg, hogy a karácsonyi császárhúst 200 fokon 1 óra 40 percen át sütjük. Majd a beirdalást (bevagdosást) követően további 30 perc sütés szükséges.
Egy új évszak beköszöntése összetett módon hat az emberi szervezetre.
Manapság a termálvizes strandolás nem olcsó mulatság.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre