A kivételes 1 százalékba tartozol? Őrjítő teszt fedi fel a szuperképességedet!





Vállalkozol egy igazán nehéz és nehezen átlátható képrejtvény megfejtésére? Ezúttal a kép minden apró részletét szemügyre kell venned, hogy megtaláld a megoldást!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.14.
megfigyelőképesség feladvány Nap pálcikás jégkrém

A teszt könnyűnek tűnik, de sokkal nehezebb annál, mint ahogy az elsőre hangzik. A feladat az, hogy a fagylaltok és pálcikás jégkrémek között megtaláld az egyetlen, talán nem is teljes egészében látható Napot. Neked sikerül legyőzni a kihívást? Engedd szabadjára a benned rejlő nyomozót! 

Kiváló megfigyelőképességgel rendelkezel és az emberek kivételes, mindössze 1 százalékába tartozol, ha három másodperc alatt megoldod a feladványt! Segítségképp annyit elárulunk, hogy az ilyen rejtvények megoldásának trükkje a kép szegmensekre bontása, tehát vizsgálj át tüzetesen kisebb részeket! A képrejtvény megfejtése sajátos készségeket igényel, éles szemre és jó megfigyelőképességre van szükség hozzá, de a feladvány ezek fejlesztését is szolgálja. Csak maradj kitartó és meglátod, sikerülni fog!

Meglelted a Napot?

Eláruljuk a megoldást!

A Napot a kép bal alsó szegmensében találhatod meg, amint épp csak előbújik egy olvadozó, fehér színű pálcikás jégkrém mögül. A megoldást itt meg is nézheted!

A kvíz nem csak a szórakozásról szól, segít abban is, hogy javítsa a megfigyelő- és koncentrációs képességeidet! Szükséged van némi gyakorlásra? További feladványt itt találsz! 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás