Szerelmet hozhat a szeptember, de nem biztos, hogy a Kos erre készen áll





Legyen valóban nyitott a másik emberre!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.02.
horoszkóp Kos szerelem

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha szingli, akkor egy új ismeretség van a láthatáron. A kérdés csak az, hogy ön vajon képes-e meglátni és megszeretni az illetőt. Lehetséges, hogy annyi fallal vette körbe magát, hogy az már akadályozza ebben. Legyen valóban nyitott a másik emberre!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma valakivel az eddigieknél is szorosabb viszonyba kerülhetnek egymással, és legyen az a kapcsolat baráti, vagy szerelmi, kiderülhet, hogy mindkettejüknek igénye lenne, hogy egy kicsit több időt töltsenek együtt. Mi lenne, ha végre szerveznének egy izgalmas programot?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Meg kell tanulnia, hogy kinek szabad panaszkodnia, és kinek nem. Talán olyasvalakit is beavatott a bizalmas dolgaiba, aki inkább ártalmára van, mintsem segítségére. Úgy látszik, emberismeretből még mindig van mit tanulnia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton egy esemény, vagy egy félreérthető helyzet miatt paprikás lehet a hangulata és ez érintheti egy közeli hozzátartozóját, vagy a párját is. Abba a hibába azonban ne essen, hogy vele találkozva minden felgyülemlett feszültségét ráönti, mert könnyen lehet az is, hogy az egész egy nagy félreértés.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha szombaton egyre csak azon jár az esze, mit kellene átalakítani, felújítani a környezetében, az nem a véletlen műve. A csillagok most azt súgják önnek, hogy ideje egy kicsit felforgatnia maga körül a dolgokat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az jó, hogy ön rendszerető ember, néha azonban a rendmánia túlzásokba hajszolhatja. Hogy hol a határ, azt persze néha nagyon nehéz meghatározni. Ha önnek nem megy, beszélje meg a párjával! Kívülről tisztábban látni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton egy fontos és mély beszélgetésre hívhatja valaki egy probléma miatt, talán valaki olyan, aki nagyon közel áll önhöz. Ha emiatt kissé feszült lesz, az normális, de higgye el, az események ezen állapotában ön most nem tehet semmit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma új dolgokkal kerülhet kapcsolatba, melyeket régi dolgok, tervek, benyomások inspirálnak és könnyen lehet, hogy mindezek a gondolataidban egy új lehetőség képében állnak össze. Ha úgy érzi, jó irányba viszik ezek, akkor ragadja meg az alkalmat, és vágjon bele!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szombaton valaki tanácsot, vagy támogatást kérhet öntől és ön talán szívesen osztja meg vele a véleményét az üggyel kapcsolatban. Közben azért legyen óvatos is. Nem biztos, hogy egy egyértelmű állásfoglalással segíteni tud, hagyjon lehetőséget arra, hogy ő is megfogalmazza a maga véleményét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Általában nagyon szabálykövető, ma azonban olyan helyzet adódhat, hogy mindez nehezére esik egy esemény, vagy egy kialakult helyzet miatt. Mindenkinek szüksége van arra, hogy egy-egy alkalommal lazítson és olyasmit is megtegyen, amit nem szokott.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton nagy lelkesedéssel vág bele mindenbe és ez inspirálóan hat a környezetére, talán egy valaki kivételével. Valaki ugyanis gyanakodva, nem túl jó indulattal szemléli önt, pedig erre valós oka nem igazán lehet, hacsak az irigység nem elég indok.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma szinte átlát mindenkin, olyan jól működik az emberismerete. Egy mozdulatból, egy fél mondatból meg tudja tippelni, mit rejtenek el ön elől. Használja hát ezt a képességét és mutasson rá a lényegre valakinél, aki már jó ideje a bolondját igyekszik járatni önnel.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás