Párkapcsolati válság, 4 csillagjegy pokolian haragtartó





Előfordulhat, hogy a párkapcsolatban az érzések hevessé válhatnak, és nézeteltérések is kialakulhatnak. Vannak, akiket roppant nehéz megbékíteni!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.30.
csillagjegy sérelem párkapcsolat harag

Míg egyesek könnyen megbocsátanak, mások nehezen tudnak túllépni a bántó érzéseiken. Ami a romantikus kapcsolatokat illeti, négy csillagjegy számít igazán haragtartónak. Te is köztük vagy? Jöjjön a nagy felismerés!

Te könnyen túljutsz a sérelmeken? (Fotó: Pixabay)

Kos 

Erős akaratáról és határozott természetéről ismert. Jobb nem vitás helyzetbe keveredni vele, mert egyszerűen nem tudja elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor igaza volt, a partnere pedig tagadhatatlanul tévedett. Gyakran felhánytorgatja ezeket a múltbeli eseteket, a továbblépés nem szerepel a szókincsében, mi több, az emlékeket munícióként használhatja a jövőbeni nézeteltérései során.

Skorpió 

Rendíthetetlenül elkötelezett és intenzív jegy. Bár a felszínen hűvösnek és távolságtartónak tűnhet, valójában érzékeny és sérülékeny. Ha a partnere keresztül húzza a terveit vagy bántó megjegyzést tesz, megrendül az érzelmi világa. Amikor a Skorpió szeret, azt páratlan intenzitással teszi. Ezzel szemben, ha valami kiváltja a haragját, nem felejt könnyen, sokáig csalódottnak érzi magát. Érzései a későbbiekben is felszínre törnek, tudatja párjával, hogy nem felejt.

Bak 

Célorientált és elszánt, a hosszú távú törekvéseire koncentrál. Ha valaki, akit szeret, megsérti őt, akkor hosszú ideig hordozza a fájdalmat, még akkor is, ha nem mutatja ki érzelmeit. Ő maga nem könnyen ismeri be, ha hibázott, ez a mélyen gyökerező haragot táplálhat. Mivel sokáig elrejti érzelmeit, de ez idő alatt nem felejti el az őt ért sérelmeket, partnere csak a későbbiekben szerez tudomást arról, hogy mi váltotta ki nála a távolságtartó viselkedést.

Halak 

Olykor kihívást jelent számára, hogy kifejezze saját érzelmeit. Titokban reménykedik abban, hogy partnerének veleszületett képessége van arra, hogy felismerje érzéseit, különösen a szorongás pillanataiban. Ha megbántva érzi magát, előfordulhat, hogy magába fordul és csak szótlanul, magyarázat nélkül vár arra, hogy ki legyen engesztelve. Amikor ezek az elvárások nem teljesülnek, még inkább megsértődik.  

A felsorolt csillagjegyeknek különösen ajánljuk, hogy ha azon kapják magukat, hogy elhúzódóan bántó érzésekkel küszködnek, válasszák a nyílt kommunikációt! Fontos és szükséges az érzelmek kifejezése, de azt is érdemes észben tartani, hogy megbékélés és a jelen megélése egészségesebb és boldogabb kapcsolatokat eredményez mindenki számára.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás