Sorsfordító nap elé nézhet a Halak: ideje rendet rakni a fejben is





A hét első napja nem csak a Halaknak hozhat változást!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.14.
Módosítva: 2023.08.14.
horoszkóp Halak életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A munkahelye most olyan, mint egy megbolygatott méhkas. De ezt a maga javára is fordíthatja, ha él egy főnöke jóindulatával. Élni a bizalommal, az nem ugyanaz, mint visszaélni. És ön tudja a mértéket!

Bika (04. 21.–05. 20.)

A párkapcsolat terén megújulásra számíthat. Ha dúl a szerelem, akkor közös tervük van, és ezzel kapcsolatban érnek el előrelépést. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél. De ha van remény, az exével is felújulhat a kapcsolat. Minden a hiten múlik most.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A munkával, karrierrel kapcsolatos gondjai bizonnyal megszaporodnak, főleg, mert nem igazán biztos a követendő célokat illetően. A változások sodrásában él, és ez arra kényszeríti, hogy ma bizony nehéz döntéseket hozzon.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Biztos abban, hogy tehetségét, energiáit a megfelelő módon, a legjobb célra használja fel? A Neptunusz az illúziók veszélyére hívja fel a figyelmet. Fontos lenne, hogy most tisztán lásson, amiben egy barát sokat segíthet.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Hétfőn lehet, hogy fel kell tennie magának a kérdést, vajon érdemes-e ennyi energiát fektetni valamibe. Magányos dolog tud ugyanis lenni egyedül evezni a csónakban, miközben mások csak lógatják a lábukat. Hagyja abba egy időre az evezést! Ezután minden kiderül majd!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Felelősségteljes helyzetbe kerülhet. Ma ön lehet valaki megmentője vagy legfőbb segítsége, ami jelenthet valós fizikai támogatást, de azt is, hogy lelkileg nyújt számára vigaszt egy személyes problémára. Legyen támogató és bölcs!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma szükség lehet különleges emberismeretére. Egy feszült helyzetet kell kezelni valakivel, aki talán közel áll önhöz, amit talán akkor tud a leghatékonyabban megtenni, ha a probléma okait tárja fel. Derítse fel, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaik, és keressen közös pontokat.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Hétfőn valaki a közelében az együttműködését, a segítségét kéri, de talán ezúttal ön szívesebben koncentrálna a saját feladataira, különösen akkor, ha ezekkel elmaradásban van. Most a saját céljai legyenek fontosabbak!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Csodálatos a nagylelkűsége, de ennek is meg kell hogy legyenek a határai. Ha valaki már visszaél a helyzetével és elkezdi kihasználni, akkor érdemes nemet mondani még akkor is, ha ez némi feszültséggel jár majd. 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Hétfőn akadályba ütközik valamiben, és még az is előfordulhat, hogy fenyegetve érzi magát, annyira rámenős, vagy netán követelőző az illető. Bár önnek sohasem kenyere az agresszió, könnyen lehet, hogy most muszáj lesz a szokásosnál határozottabb fellépéssel reagálnia.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Higgyen magában, megvan minden képessége, ami ahhoz kell, hogy egy tervet sikerre vigyen, ma valamiért mégis úgy érezheti, hogy nem lesz elegendő mindez a sikerhez. Van olyan titkos belső erőforrása is, amit senki sem ismer. Használja fel!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Hétfőn igazán tele van lendülettel, tenni akarással, de talán ma az önbizalom terén van némi hiányosság önben. Pedig igazán nincs miért aggódnia. Vegye észre, hogy ön körül most minden a helyén van. Tegyen rendet fejben is!









Ezeket olvastad már?
Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás