Megsúgták a csillagok, ez vár még rád augusztusban!





A legtöbb csillagjegy számára eseménydúsan alakul az augusztus. Jobb, ha felkészülsz mindarra, amit még ez a hónap tartogat!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.18.
augusztus szakmai élet motiváció életmód horoszkóp

A félreértésektől kezdve a nagy beteljesüléseken át most minden megtörténhet. Az asztrológia segítségével eláruljuk, számodra mit tartogat még az augusztus!

Meglepetésekben gazdag az augusztus minden csillagjegy számára! (Fotó: Shutterstock)

Kos

A bolygóállások romantikát, szórakozást, valamint motivációt és produktivitást hoznak az életedbe. Ha a dolgok megrekedtek a kapcsolatodat illetően, most bátorságot kapsz egy merész lépéshez. Előfordulhat azonban, hogy még nem akarsz elköteleződni, és inkább lassan haladsz. 

Bika

Mind a magán, mind pedig a szakmai életed tele lesz intenzitással. A szívügyek különösen fontosak számodra, ám az elkövetkező hetek némi drámát tartogatnak. Elmélkedő hangulatba kerülsz, amikor korábbi kapcsolataidról van szó, ezért azt javasoljuk, hogy szánj egy kis időt az önvizsgálatra. 

Ikrek

Meglehetősen aktív most a társasági életed, azonban ebben a hónapban fontos lesz számodra, hogy lelassíts és feltöltsd az energiádat. Augusztus utolsó hete lesz a randevúzás időszaka, de azért ne rohanj bele egy kapcsolatba! Feltűnhet egy volt partnered, így ideje lesz tisztáznod az érzéseidet.

Rák

A figyelmed a biztonságodra és kényelmedre kell irányítanod. A legfontosabb, hogy helyreállítsd az önbecsülésed és leltárt készíts a helyzetedről, a párválasztás csak ezután következik. Augusztus végére készen fogsz állni a legnagyobb törekvéseid megvalósítására. 

Oroszlán

Újraértékeled a szerelmi kapcsolatod, amiben ha nem leltél támogatásra, akkor most készen állsz a továbblépésre. A hónap közepén új embereket ismerhetsz meg és más nézőpontokat fedezhetsz fel. Fogadd el a változást, és ügyelj a pénzedre, ne mostanra időzítsd a nagy kiadásokat!

 Szűz

Az augusztus arra ösztönöz, hogy egyet lépj hátra, és szánj egy kis időt a feltöltődésre. Eseménydús születésnapi szezon következik, így minden energiádra szükséged lesz. A párkapcsolatodban eljön az elköteleződés időszaka, ne felejtsd el megbeszélni partnereddel a határaidat és vágyaidat. 

Mérleg

A szerelmi életed most háttérbe szorul, de ez nem akadályoz meg abban, hogy élvezd a nyári napokat. A barátaidnak köszönhetően virágzó társasági életet élsz, annak ellenére, hogy lezársz egy beteljesületlen kapcsolatot. A hónap végén ambícióid lendületet kapnak, szakmai céljaid teljesülnek.

Skorpió

A karriered és családod lesz most a legfontosabb számodra. Tehetséged reflektorfénybe kerül, a magánéletedben támogató és egészséges környezetet alakítasz ki. Légy nyitott az új lehetőségekre, alkalom nyílik a befolyásos emberekkel való találkozásra, de ügyelj a félreértések elkerülésére!

Nyilas

Megerősödik kalandvágyó szellemed, feszegeted a határaid, látóköröd pedig kiszélesíted a magán- és a szakmai életedben egyaránt. Motivált leszel, hogy több időt szánj a kapcsolatodra, beszélgess az érzéseidről, korlátaidról és elvárásaidról. Szentelj figyelmet a hosszú távú céljaidnak!

Bak

Általában ragaszkodsz a rutinodhoz, de ebben a hónapban megrázkódtatás ér és arra kényszerülsz, hogy mélyre áss az érzelmeidben, és a karrieredre koncentrálj. A kapcsolatod hullámvölgyeken megy keresztül, nehéz, de fontos beszélgetésekre kerül sor. A munkahelyeden eléred céljaid.

Vízöntő

Bocsánatkérés nélkül éled most az életed, de nyitott vagy az új nézőpontokra. A párkapcsolatodban visszatérhet néhány régi probléma, ezeket ne hagyd figyelmen kívül! Fegyelmet és struktúrát viszel az életedbe, ami részletorientálttá tesz és segíti az anyagi helyzeted.

Halak

A szerelem kiemelt helyet foglal el az életedben, kapcsolatba kerülsz a spirituális oldaladdal. Fontos beszélgetéseket folytatsz az elkötelezettségről, miközben hű maradsz önmagadhoz. Nézeteltéréseid adódhatnak a pároddal, de ha higgadt maradsz, tudod kezelni a helyzetet. Kiadásaidat illetően jobb, ha kialakítasz egy rutint!





 





Ezeket olvastad már?
Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás