Heti horoszkóp: ezeknek a csillagjegyek változhat a szerelmi élete





A Szűz életében feltűnik egy ex, a Rák fejét elcsavarják...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.28.
csillag érzés horoszkóp

Leszögezhetjük: bármelyik csillagjegyhez is tartozol, nem akármilyen hétnek nézel elébe! Jöjjenek a részletek!

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
Bezárkóztál a világodba, csak a saját igazadat hallod meg, aztán meglepődsz, amikor az emberek elfordulnak tőled. A csillagok azt üzenik: ez a felfogás csak súlyosbítani fog a helyzeteden, jobb, ha megpróbálod elfogadni mások véleményét, érzéseit is. A világ szeret, csak el kellene hinned!

Fotó: Pexels (illusztráció)

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Szállj magadba és értékeld át a napjaidat! Voltak idők, amikor talán túl zárkózottan éltél, soha senkinek sem számoltál be a mindennapjaidról, ám úgy tűnik: most átestél a ló túlsó oldalára! Talán nem érdemes mindent mindenkinek kiteregetni, csak azért, hogy tíz perc méltatlan figyelmet kapj!

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Úgy érzed, sosem lesz vége ezeknek a monoton hétköznapoknak, de a csillagok azt üzenik: hamarosan jön valami új, valami izgalmasabb, ám akkor meg ez a nyugalom hiányzik majd... Éppen ezért merd élni az életedet, szeresd ezeket a napokat, mert soha nem térnek vissza! A házasságodba ugyanakkor visszatér a szerelem, a harmónia.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Igencsak felkeltette valaki a figyelmedet, és egyszer csak azt vetted észre, hogy egyfolytában ő jár az eszedben. Persze, a válasz sem maradt el, de akkor most hogy legyen? Ha valóban a szenvedély űz annak a személynek a karjaiba, úgy érthetőek lesznek a lépéseid, ám bosszúból soha ne kezdj egy kapcsolatba!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A mérgelődés, követelőzés még soha nem vezetett sehova, legalábbis hosszú távon nem igazán hoz tartós, igaz eredményt. Légy tehát kitartóbb, udvarolj, bókolj többet, tégy kedvesed kedvére és minden más irányba indulhat el. Az a legutóbbi randi is nagyot lendített a dolgokon. Csak így tovább, és úszni fogtok a boldogságban!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Újra látni valakit, aki rég sokat jelentett neked. Felkavaró lehet, főleg akkor, ha a jelenlegi kapcsolatod ellaposodott. A rég nem látott szerelem azonban valamiért egyszer véget ért, talán nem véletlenül. Lehet, hogy inkább a mostani kedvesedre kellene jobban összepontosítanod, mint az ex régi fotóit fürkészni a neten.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A közeljövőben végre beléphet az életedbe a nagy szerelem, amelyet már olyan régóta, olyan kitartóan vártál! Addig is ismerkedj, flörtölj, keresd az ellenkező neműek társaságát, hiszen az élet a színektől, az új érzésektől lehet szép. Aki csak a tied, akit neked szántak az égiek, az hamarosan rád talál, csak légy résen!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Tele vagy tűzzel, energiával és a szerelemért bármire hajlandó lennél, ezt pedig érzik rajtad az emberek. Sok az irigyed, ám azt csak te tudod, hogy milyen sok időt szánsz magadra, az egészségedre, mindarra, amiért irigyelnek! Ne szegje hát kedvedet senki sértegetése, kéretlen véleménynyilvánítása. A labda most nálad van.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
A családod néhány tagja elhanyagolva érzi magát, talán nem véletlenül. Mostanában inkább csak szóban voltál tisztelettel irántuk, az érzéseik iránt, ám személyesen ezt már nem sikerült megmutatnod. Persze, fontos a saját életed, a saját vágyaid, de néha áldozatot kell hozni másokért is. A keményfejűség nehéz ügy.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Keresed a szerelmet, néha úgy érzed, közel van, vagy már meg is megtaláltad, de aztán minden kezdődik elölről. Lehet, hogy el kellene felejtened azt a bizonyos típust, aki csalódást szokott okozni. Szeresd magad jobban, mert ha te nem teszed, ha te nem vigyázol magadra, akkor más sem fog óvni!

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Az elmúlt időszakod nem volt valami nyugodt, hiszen nem tudhattad, hogy mi is lesz a baklövéseid a vége. Ez a félrelépés megviseli a kedvesedet, de talán hajlandó megbocsátani. Addig is tegyél meg mindent, hogy visszaszerezd a bizalmát! Ha meg akarod őt tartani, rengeteg türelemre lesz szükséged.

Halak
II. 20.–III. 20.
Közel vagy a sikeres hódításhoz, ám a kiszemelted hiányolja a titokzatosságot, a nagyobb figyelmet, amivel megdobhatnád azt az érzést, hogy igenis, te vagy számára a Nagy Ő. Vegyél tehát erőt magadon és lesd a kívánságait, találj ki új helyeket a kikapcsolódásaitokhoz. Meghazudtolni persze nem kell magadat, mert a bőrödből nem bújhatsz ki.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás