Tedd próbára: elképesztően találó az évszakhoroszkóp!





Tavasz, nyár, ősz, tél: akárcsak az évszakok, azok szülöttei is rendkívül eltérőek.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.08.13.
Módosítva: 2023.08.13.
biztonság emberismeret család

Sokan hiszik mély meggyőződéssel: születésük dátuma kihat a jellemükre, személyiségükre, és így az egész életükre. Rád mennyire illik az évszakhoroszkóp?

Tavasz (03. 21 – 06. 21.) – Energikus alkotó

Személyiség: A tavasz az újjászületés időszaka, nem meglepő, hogy az évszak szülötteinél szinte azonnal szembeötlik ez a fajta energikusság. Élvezik a váratlan helyzeteket, könnyen barátkoznak és jókedélyűek, nem csoda, hogy kedvelik őket az emberek. Pozitívan tekintenek a jövőbe, élvezik az önállóságot, azt, hogy egyedül hozzanak létre értéket. Tervek és ötletek terén kiapadhatatlanok, akár párhuzamosan is képesek alkotni, lelkesedésüket pedig hajtja a másoktól érkező dicséret és elismerés.

Érdeklődési kör: Előszeretettel választanak olyan munkaterületet, ahol a maguk urai lehetnek, szívesen birkóznak meg egyedül a kihívásokkal, viszik el a vállukon a feladatokat. Tökéletes munkaterület számukra a média vagy a politika, illetve a környezet érdekében végzett szolgálat.

Szerelem és barátság: Fontosak számukra a barátok. A szerelmet viszont csak azzal élik meg hosszú távon, akivel szemben azt érzik, hogy ő az igazi.

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Nyár (06. 22. – 09. 23.) – Családbarát konfliktuskerülő

Személyiség: Kulcsfontosságú számukra a biztonság, a család és az otthonuk. Lelkiismeretesek, elszántak, ugyanakkor nem viselik jól a stresszt, amit pihenéssel, lazítással kompenzálnak. A fiatalkori lelkes és a kíváncsiság hajtotta kalandor érettebb korban szinte teljesen háttérbe szorul, mindezek helyét átveszik a hagyományos értékek és az elkényelmesedés, valamint az utasítgató attitűd.

Érdeklődési kör: Munkavégzés terén a precízség és elszántság jellemzi a nyár szülötteit. Ideális munkaterület számukra a turizmus, illetve vezetőként képesek helytállni a gazdaság vagy az ipar területén is. Számos színész, orvos, illetve könyvelő, tanár és jogász kerül ki közülük.

Szerelem és barátság: Végtelenül romantikusak és ragaszkodóak, és bár kissé kiszámíthatatlanok, vágynak a gyengédségre. Fontos nekik, hogy lehessen rájuk számítani.

Ősz (09. 24. – 12. 21.) – A rejtélyek embere

Személyiség: A hangulatváltozás nagymesterei. Hol gyengédek és kedvesek, hol szenvedélyesek és hevesek. Az elhivatottság és a nagy hőfokú érzések mellett a rendkívül jó emberismeret és megfigyelőképesség jellemzi az ősz szülötteit. A rejtélyek emberei ők, akik mellett lehetetlen unatkozni, mert mindig képesek meglepni a környezetüket.

Érdeklődési kör: Közel áll hozzájuk a vallás és a spiritualitás, mint ahogy az eltérő kultúrák és művészetek is. Olyan munkaterületen érzik igazán jól magukat, amely iránt elhivatottságot éreznek. Különleges ízlésüket remekül kamatoztathatják a divat, a dizájn, illetve a reklám világában. Kiemelkedő igazságérzetüket – a rendkívül jó emberismeretükkel és megfigyelőképességükkel együtt – remekül kamatoztathatják a rendőrség kötelékében vagy a bíróság taláros testületében.

Szerelem és barátság: Meghatározó életükben a barátság, ám akárcsak a szerelem terén, komoly elvárásokat támasztanak az illetővel szemben. Nem kapkodják el a párválasztást, ám ha meglelik a társukat, akkor szenvedélyesen szeretik.

Tél (12. 22. – 03. 20) – Mély érzelmű megfontoltság

Személyiség: Vajon mit rejt a hó, mi bújik meg a felszín alatt? A tél szülöttei nem kedvelik az üres fecsegést, ők a megfontolt szavak emberei, akikre rendkívül gazdag érzelemvilág jellemző. Egyedüllétük fontos, ám cseppet sem unalmas számukra. Szeretik a könyveket, a filmeket, a zenét, s szívesen húzódnak vissza otthonuk védelmébe a világ elől. Kreativitásuk szárnyakat adhat céljaik elérésében, ám környezetük számára meglepő felfedezés lehet velük szemben, hogy egészen mások, mint amit az ember első látásra gondol róluk.

Érdeklődési kör: Vonzza őket a természettudomány, az építészet, de a történész, a pilóta, a fotós, az író, az énekes, a humorista és az ápoló munkakörben is képesek lehetnek kibontakozni.

Szerelem és barátság: A szerelemben óvatosak, visszahúzódók. Tartós kapcsolatra vágynak, ám ennek beismerése kifejezetten időigényes a részükről.

/Forrás: Astronet/





a





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás