A Mérlegnek ma meg kell találnia az arany középutat kapcsolataiban

Ön hajlamos arra, hogy túlságosan is alkalmazkodjon, és olyan dolgokat vállaljon, amelyek egyáltalán nem valóak önnek. Ne akarjon ennyire megfelelni másoknak, járja inkább a saját útját!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.11.
Mérleg Bika Ikrek életmód horoszkóp

2023. június 11.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nagyon erőteljes energiák hatnak ránk. Egyetlen nap leforgása alatt a Plútó belép a Bakba, a Merkúr pedig az Ikrekbe, és trigon fényszögbe kerülnek egymással. Ez kelthet feszültséget, de nagyon jó meglátásokat is. Átalakítja a jövővel kapcsolatos elképzeléseit.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A környezete, az ön körül lévő emberek a legnagyobb erőforrása, ha segítségre szorul. Ha ezt felismeri, és tisztelettel, szeretettel bánik velük, sokszorosan kapja vissza. Legyen a jövőben még kedvesebb a barátaival és törődjön sokkal többet velük, mint eddig.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehezen vállalja fel a véleményét. Annyira szeretne mindenkinek megfelelni, hogy közben egészen háttérbe szorítja a saját érdekeit. Ez ma nagyon élesen megmutatkozik egy nehéz helyzetben! Ez az, amin változtatnia kell.


 

horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria, Shutterstock
Fotó: Miha Creative


 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nyitott elmével közeledjen ma a külvilág felé és hagyja, hogy megérintse, ami most odakintről ön felé árad. Menjen elébe az élményeknek, szívja magába a környezet felől érkező ingereket. Ma ezeknek ezerszeres hatása lesz önre, és új felismeréseket hoznak.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma fontos és inspiratív nap vár önre, amelynek során könnyedén össze tudja rakni élete azon puzzle-darabkáit, melyek még hiányoznak. Ha jól figyel, fontos információkat, híreket kaphat és ezeket fel tudja használni akár saját jövője újragondolására is.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Merész tervek érlelődnek önben. A Plútó ma visszalép a Bak jegyébe, és ad önnek egy hatalmas energialöketet, vállalkozókedvet. Ma az Ikrek jegyébe lép a Merkúr is, az viszont valamifajta kettősséget jelent.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön hajlamos arra, hogy túlságosan is alkalmazkodjon, és olyan dolgokat vállaljon, amelyek egyáltalán nem valóak önnek. Ne akarjon ennyire megfelelni másoknak, járja inkább a saját útját!



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Plútó jegyváltása komoly változásokat jelez. Lehet, hogy a mai nap ez még egyáltalán nem egyértelmű, de csak figyeljen, mert lassan fognak a dolgok felpörögni, de aztán csak győzze kapkodni a fejét.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehezen viseli el, ha megzavarják a nyugalmát. Ma mégis össze kell szednie minden türelmét, ha bírni akarja a nehézségeket. A családi békéjét fenyegetné veszély. Az ön higgadtságán múlik, hogy lesz-e belőle vita, vagy elsimul.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Drasztikus változásokra készülhet: a Plútó, ami az átalakulás bolygója, ma visszalép a jegyébe, és ez annyira mélyen érintheti, hogy testi szinten is érezheti. Lehet, hogy álmatlanságban, vagy testi panaszokban nyilvánul meg.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma lehetőség szerint zárjon ki minden problémát, ne foglalkozzon a hírekkel. Figyelje meg az önt körülvevő természet szépségeit, élvezze a friss energiát. Felemelő érzést tapasztal majd, amely feltölti és ez az energia még nagyon sokáig felhasználható lesz az ön számára.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Lehet, hogy változtatnia kellene a gondolkodásmódján néhány dologban. Gyengeség ugyanis, hogy néha sokkal sötétebben látja a dolgokat, mint kellene és az embereket is hajlamos negatívabban megítélni, mint azt megérdemlik. A saját boldogsága érdekében legyen sokkal pozitívabb!



 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás