RETRO RÁDIÓ

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető





Eleged van azokból, akik nem adnak bele mindent a kapcsolatba? Most megmutatjuk, kik azok, akikre ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.01.
horoszkóp életmód mély érzések szerelem

A szeretet az egyetlen erő, amely hegyeket mozgat meg, sebeket gyógyít és jobbá teszi a világot. Vannak, akik mindent meg is tesznek szeretteikért és nem sajnálják az energiát, ők szenvedélyükről és rendíthetetlen hűségükről híresek. 5 csillagjegyre jellemző leinkább a teljes odaadás.

szerelem, romantika, párkapcsolat, kapcsolat, társ, love, Valentin, tavasz,
Bár mindenki egyedi, a választottad csillagjegye útmutatást adhat a személyiségével kapcsolatban. (Fotó: Pixabay.com)

Igazán szerencsés vagy, ha egy rákkal jöttél össze. A rákok érzékenységükről ismertek, ami gondoskodó partnerré teszi őket. Mindent megtesznek azért, hogy kimutassák szeretetüket és támogatásukat. Lehet, hogy néha rosszkedvűek, de ez csak azért van, mert mindent olyan mélyen átéreznek.

Az oroszlán melegségéről és nagylelkűségéről ismert, a legszeretetteljesebb partnerek közé tartozik. A jegy szülöttjei élvezik, ha szeretteiket megbecsülik és csodálják, és mindent megtesznek azért, hogy boldoggá tegyék őket. Hűségesek, emellett hihetetlenül szenvedélyesek és romantikusak, figyelemmel árasztják el kedvesüket.

Olyan szerelmet keresel, amely nem e világból származik? A mérlegek szenvedélyes egyéniségek, a szívügyek szakértői és ezt nem félnek megmutatni. Veleszületett képességük, hogy mély érzelmi szinten kapcsolódnak másokhoz. Elkötelezettek, hisznek a kapcsolat szentségében. Bár nem kezelik túl jól a nézeteltéréseket, soha nem hagyják cserben partnerüket.

A skorpiók intenzitásukról és szenvedélyükről ismertek, nem félnek kimutatni érzéseiket. Nagyon hűségesek, ha egyszer elkötelezték magukat egy kapcsolat mellett, mindent megtesznek, hogy az működjön is. Mindig küzdenek azért, amiben hisznek. Tehát, ha olyan társat keresel, aki teljes szívéből szeret és soha nem mond le rólad, akkor megtaláltad. 

A halak mélyen együttérző egyének, rendkívül romantikusak és odaadóak, akik mindent megtesznek, hogy szeretteik különlegesnek érezzék magukat. Képesek megérteni partnerüket és mély, spirituális szinten kapcsolatba lépni velük. Ők azok, akik meghallgatják a problémáidat és ott vannak, amikor a legnagyobb szükséged van rá.





 





Ezeket olvastad már?
„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás