Te is szeretsz reggel szexelni? Ezzel a kockázattal számolj!

Akkor lehet igazán problémás a helyzet, ha nem vagy az a csendes típus és még a falak is vékonyak az otthonodban…Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.11.
üzenet hangos szomszéd szex

Redditre töltöttek fel egy levelet, amelyet a leírás szerint a posztoló hangoskodó barátja kapott. Az irományban egy szomszéd hívja fel a lakó figyelmét arra, hogy sorházban lakik, így a reggel hatkor bevett szokásait mindenki hallja, legyen szó szexről vagy épp éneklésről. Mivel nemcsak alkalmi, hanem rendszeres és hangos időtöltésről van szó „kérlek, kussolj!” felszólítással zárta sorait a „17-esben lakó szomszéd”.

A kommentelők szerint igazán kivételes levélről van szó, hiszen itt a panaszos el merte árulni, hogy melyik lakásban lakik, így nem maradt teljesen ismeretlen. Valaki megjegyezte, ő egy parkoláskor rendre több helyet elfoglaló autóra tett egy cetlit, és a módszer akkor is bevált, a kialvatlan szomszédnak tehát minden esélye megvan rá, hogy kérése teljesítve legyen. Vélhetően egyébként nem egy rosszindulatú szomszédról van szó, aki nem tolerálja a másik szórakozását, egész egyszerűen csak túl korai neki a reggeli zajongás.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás