Ez a csillagjegy ma bevonzhatja azt a rosszat, amitől fél





A Rák utazása rosszul sülhet el, az Oroszlán reggeli rossz érzése hamar elmúlik.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.01.17.
Módosítva: 2023.01.17.
horoszkóp

2023. január 17. – Napi horoszkóp

Kis és nagy tanulságokkal egyaránt szolgálhat a hét második munkanapja. Lássuk, melyik csillagjegyre mi vár 2023. 17. napján!

 


Kos (03. 21. – 04. 20.)

Furcsa dolgot tapasztalhat. Ha önző módon viselkedik egy barátjával vagy kollégájával, akkor előbb utóbb haragudni is fog rá. Mit szólna, ha inkább fordítana a dolgon? Önzetlenül segítene, és akkor a másik is hálával, ön is szeretettel fordulna felé.


Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden különösen fontos, hogy ne idegeskedjen azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ha nem így tesz, valóban bevonzhatja azt a rosszat, amitől fél. Persze nehéz nem gondolni a fehér elefántra.


Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kiegyensúlyozott, de nagyon aktív napra számíthat kedden. Csodálatos módon bírni fogja az iramot, legyen az bármilyen megerőltető. A nap végén még valami kellemes meglepetés is várja.


Rák (06. 22. – 07. 22.)

Harmonikus napra számíthatnak a Rák jegyűek. Ma akkor érzi magát a legjobban, ha egyedül dolgozhat. A komoly elmélyülést, odafigyelést igénylő munkákban most támogatják a csillagok. Az utazás viszont ma rosszul sülhet el.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz napra számíthat kedden. Túl sok a feladata, márpedig szabad lelkétől igen távol állnak a kötelezettségek. Ugyanakkor mégis meg akar felelni, hisz vágyik az elismerésre. A reggeli rossz érzés szerencsére hamar elmúlik.


Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sokszor hallgatott már a megérzéseire, és ezt még sohasem bánta meg. Ma is kaphat egy efféle égi sugallatot, miért is ne követné. Ha nem a megszokott úton van kedve járni, arra bizony jó oka lehet. Hogy mi, majd megtudja, ha követi a megérzését.


Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Állandóan bizonytalankodik, és ez megnehezíti a társának is azt, hogy végre döntést hozzon. Ami a közös ügyeiket illeti, végre önnek is határozott állást kellene foglalnia. Ha nem tud, akkor bízza a párjára. De akkor ne panaszkodjon!


Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy barátja segítséget kérhet öntől vagy a kedvesétől. Ne filléreskedjen, ezzel ugyanis egy nagyon jó kapcsolatot tehet tönkre. Persze feltételeket szabhat, de csakis segítő szándékkal. Annyit adjon, amennyit nem sajnál, de ne legyen elutasító.


Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy apróság könnyen kizökkentheti ma a megszokott kerékvágásból. Az, hogy ezt miként értékeli, nagyban múlik az önértékelésén is. Ha nem becsüli le magát, akkor minden változásban a lehetőséget fogja látni. Ellenkező esetben a kudarcot.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha nincs túl jó passzban a mai napon, ezért igazán nincs oka a környezetét hibáztatni. Az utóbbi időben bizony nagyobb hajszának volt kitéve, de önön is múlik, hogy mennyit vesz magára. Nem minden az ön kötelessége, hagyjon a társára is!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jól teszi, ha kedden nem megy bele túlságosan egy kibontakozó vitába, hanem a lehető leggyorsabban megpróbálja lezárni azt. Egyben lerázni magáról az önre pakolt lelki terheket.


Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha elkezdi végre elfogadni önmagát, rájön, hogy a lelki kínok és gyötrelmek csak arra valók, hogy végre a saját útjára tereljék. Amíg csak másoknak akar megfelelni, gyötrődni fog. Szeresse önmagát!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás