Így hat ma a Hold és a Vénusz fényszöge a Rák szerelmi életére





Még egy kis romantikázásra is lesz idő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.03.
horoszkóp

2022. augusztus 3.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Meglepő fordulatban lehet ma része. Éppen jókor, mert már kezdte elveszíteni a hitét az emberekben. Amikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a jó fordulatról. Ha rosszul indul a napja, ebben bízhat!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Engedje el magát egy kicsit, ma a Vénusz és a Hold is ebben támogatja. Ha vannak is nehézségei, azzal nem segít magán, ha örökké csak kesereg és rágódik miattuk. Az élet akkor is tele van szépséggel. Ha engedi, hogy önhöz jusson, akkor egyre inkább tele lesz.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A hangulatváltozásai lehetnek hatással a dolgai alakulására. Még a rosszban is képes meglátni a jót, ha épp kellemes, emelkedett hangulatba hozta egy jó baráti beszélgetés vagy jó zene. Ezekkel vegye körül magát!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold és a Vénusz fényszöge ma nagyon bearanyozza a napját. Sok öröm éri, és egy kicsit sikerül kiszakadnia a világ zajából. A párkapcsolatban boldog órákat élhet meg a párjával.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma aligha lesz ideje a pihenésre. Amúgy sem lenne kedve hozzá, a lelke valahogy kifejezetten igényli a kihívásokat. Igaz, az eredmények is számítanak, de abban ma még ne reménykedjen. Hamarosan eljön azonban a dicséret ideje is!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma nagyon talpraesett, és szinte bármilyen helyzetben képes lehet feltalálnia magát. Ezt a kollégái, ismerősei is észrevehetik, és akár ki is használhatják. Ma úgyis buzog önben a segítőkészség. Mindent megold!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold és a Vénusz a szokásosnál is érzelmesebbé teszi. Ma nagyon odaadó a párjával szemben, aki észre is veszi ezt, és hálás a sok törődésért. Tökéletes a mai nap a romantikához. Ha meg tudják oldani, tervezzenek valamilyen programot estére.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége. Ehhez azonban az első lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön kedves és segítőkész, akkor a világ is ön felé fordul újra. Ha lehetőséget lát ma rá bárhol, segítsen! Akár egy idegennek is.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Sikerül ma megállnia, hogy visszavágjon egy csípős megjegyzéséért valakinek. Jó taktikának bizonyul ez, mert így egy sokkal nagyobb kalamajkából menekülhet meg. Higgye el, jobb a békesség!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Végre elhagyják a borús gondolatok, ami lehetővé teszi, hogy rendezze a régi kapcsolatait. Be kell látnia, sok mindenben a saját negatív képzelete volt a ludas. Most, hogy derűsebben lát, akár új barátságokat is köthet végre.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Bizonyos anyagi jellegű problémákat egyelőre nem sikerült megoldania, de ne keseredjen el, nagyon jó úton halad a megoldás felé. Ha valamiben csalódott az utóbbi időben, akkor jobb, ha azzal nem is foglalkozik többé. Akár munkával, akár személlyel.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A mai napon a segítségét kérheti egy ismerőse. Az anyagiakkal kapcsolatban tapasztalatból óvatos, de vigyázzon azzal is, hogy lelki kérdésekben hogyan segít. Nehogy a végén ön legyen a hibás, ha valami nem jól sül el!





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás