Bika, legyen kedvesebb a kollégáival!





Mostanában nagyon sokat mérgelődik, ami negatív irányba terelheti a munkahelyi hangulatot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Pezsdítő nyugtalanság vesz erőt a Kos jegyűeken a Mars és a Plútó fényszöge miatt: ami eddig nyomasztotta, most örömét is lelheti benne. Különösen, ha látja beérni munkája gyümölcsét. Aktivitása most zseniális ötletességgel párosul.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Legyen kedvesebb a kollégáival! Nagyon sokat mérgelődik, és ha nem is személyre szólóan, akkor is megbánthatja őket, negatív irányba terelheti a munkahelyi hangulatot. Ezzel pedig önmagának sem tesz jót, saját magát is hátráltatja.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Munkájában a szokottnál is jobban szükség lehet ma a találékonyságára. Rengeteg a teendője, ezért az idejét és az energiáját is jobban kell beosztania. Egy mesteri húzással pedig két legyet üthet egy csapásra, pont a legjobbkor.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Az élet csupa küzdelem, szerencse, hogy ön most kellő humorérzékkel veszi az akadályokat. Ez bizony már fél siker, mert akin látszik a könnyedség, azt más hozzáállással kezelik embertársai. Csak mosolyogjon!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdenie: ma végre jó hírekre számíthat. A továbblépéshez immár kedvezőek a feltételek, legyen szó szerelemről, munkáról, vagy otthonról. Ami eddig akadálynak tűnt, eltűnik.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Önnel öröm együtt dolgozni. A munkájában pontos, és ami a legfontosabb, mindig betartja a határidőket. Ezt nemcsak a főnöke látja, de más is. Talán ma kap is egy csábító ajánlatot. Szokásához híven ne tegye félre! Fontolja meg!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Nyitottság és elkötelezettség most egyszerre jellemzik önt. Ez egy nagyon szerencsés konstelláció ismeretségek kötésére, és kapcsolatok elmélyítésére is egyben. Bárkinek a bizalmát megnyerheti, és sokat haladhat előre a ranglétrán is.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A mai napon a szokásosnál együttműködőbbnek mutatkozik a családjával, és általában a környezetében élő emberekkel. Kihasználhatják ezt valamilyen közös terv végrehajtásához. Rengeteg energiája van a Mars és a Plútó fényszöge miatt.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Mars és a Plútó fényszöge miatt az önbizalma megnövekszik, egyre inkább átlátja a helyzeteket, és ennek megfelelően okosan dönt. A párkapcsolati kérdésekben hajlamos mindenért a társát hibáztatni. Nézzen kicsit magába is! A világ nem fekete és fehér.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Egy barátja szorulhat a segítségére a mai napon. Önhöz hasonlóan érzékeny és kissé bezárkózó alkat, ezért nem beszél a gondjairól. Ön azonban olyan kifinomult antennákkal rendelkezik, hogy rögtön megérzi, ha baj van.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A kedvessége, a figyelmessége sajnos nem elegendő ahhoz, hogy mindenkit meggyőzzön a környezetében. De elég egy pont, egyetlen ember, hogy rá alapozva belevághasson nagyreményű terveibe. Aztán megy minden, mint a karikacsapás.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Anyagi biztonsága érdekében mielőbb érdemes lenne a tettek mezejére lépnie. Nem csak az öné minden gond, ezt végre a társával is meg kell értetnie. A munkát és a költségeket is igazságosan kell megosztaniuk. Vessenek ma számot!





Ezeket olvastad már?
A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás