RETRO RÁDIÓ

Leleplezzük a férfiak titkát, ilyenek a szerelemben a csillagjegyük szerint





Van egy konkrét elképzelésed, ha az ideális pasira gondolsz? Az asztrológia megsúgja, hogy mely csillagjegy szülöttjére illenek leginkább az elvárásaid.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.23.
romantika

Ha ismerkedésről van szó, neked számít a választott férfi horoszkópja vagy eddig nem is foglalkoztál a kérdéssel? Most adunk némi támpontot az egyes csillagjegyek viselkedését illetően, talán megéri majd nagyobb gondot fordítani erre az információra!

Milyen tulajdonságokkal jellemeznéd az álomférfit? Hiszed vagy sem, horoszkópja elárulja, hogy ő lesz-e számodra az igazi! Forrás: Pixabay

A Kos csillagjegyű barát jellemzően sok érintéssel és simogatással fejezi ki szerelmét. Ragaszkodó és kedves típus, elfelejted minden bajod erős és biztonságos ölelésében. Ha működik a kémia, akkor teljesíti minden kívánságod és eláraszt a csókjaival!

A Bika csillagjegyű társ csodálni fogja minden mozdulatodat, mindig felajánlja a támogatását, és meghallgatja amit mondasz. Ő aztán tényleg nagyon büszke az eredményeidre és biztos lehetsz benne, hogy te leszel számára a legfontosabb.

Az Ikrek pár intenzív és odaadó. Ő a kapcsolat béketeremtője, aki segít nyugodtan és szervezetten eligazodni az életben. Visszafogott, de figyelmes típus, kimutatja a szerelmét. Csapatjátékosként működhetsz együtt vele!

A Rák csillagjegyű pasi igazán kedves természettel bír, akkor is sokszor keres, ha épp távol vagytok egymástól. Gátlások nélkül tudja kimutatni szerelmét, mindent megtesz azért, hogy különlegesnek érezd magad mellette. Rendszeresen visz rózsát, verset ír… bármit megtesz, hogy mosolyogj!

Az Oroszlán védelmez, szeret és a legjobb barátoddá válik. Biztonságot teremt a kapcsolatban, ugyanakkor bátorít, hogy küzdj az álmaidért vagy éppen megvigasztal, ha szomorú vagy. Hajlamos lesz vitázni veled, de nem rest bocsánatot kérni.

A Szűz váratlan helyzeteket választ, hogy meglepjen. Szeretettnek és különlegesnek fogod érezni magad attól, ahogyan kommunikál veled. Állandóan fizikai kontaktust kezdeményez, természete hol játékos, hol pedig lovagias.

A Mérleg pasi a világ végére is elmegy, hogy a kedvedben járjon. Komolyan veszi a véleményed és minden tervének a része vagy. A kívánságod számára parancs, legyen szó érzelmi segítségről vagy egy finom ebéd megfőzéséről. Tényleg mindig kiáll majd érted!

A Skorpió férfi mindig hűséges lesz hozzád. Kitart melletted és segít a helyes döntések meghozatalában. Lehet, hogy féltékenykedik, de soha nem fog visszariadni attól, hogy a világ előtt megmutassa irántad való szeretetét.

A Nyilas pasi inspirál, a legjobb barátoddá és bizalmasoddá válik. Minden apró titkát megosztja veled, és a legjobb tanácsokat adja. A családod fontos lesz neki, a napjaid pedig úgy telnek majd, mintha egy motivációs tréningen vennél részt.

A Bak azt akarja, hogy a támaszod lehessen. A komfortzónájából is kilép, hogy megmutassa, érdemes volt belé vetned a hitedet. Gondoskodó és nagylelkű ember, aki nem titkolja el a múltját és bármikor képes megnevettetni.

A Vízöntő barát gondoskodó és védelmező típus, még az egészségtelen szokásaidra is felhívja a figyelmet. Fontos számára a biztonság megteremtése és a boldogságod, szomorúságban vagy betegségben is kitart melletted. Ha fel is bosszant egy vita során, hamar kiengesztel majd.

A Halak nyíltan beszél a filozófiájáról, az életről és az emberiséggel kapcsolatos hiedelmeiről. Bármit is gondolsz ezekről, ő nem fog követelőzni vagy heves vitába keverni. Mindig nyugodt marad, de téged meg tud lepni a váratlan kérdéseivel és öleléseivel. Állandóan veled akar lenni!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás