Lerántjuk a leplet, erre buknak az igazi nők





Olyan tulajdonságokat mutatunk, amelyekkel a férfiak képesek levenni bármelyik nőt a lábáról. Eltaláltuk a te ideálodat is, igaz?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.10.
vonzalom

Legyen szó fárasztó edzésről, intellektuális kifinomultságról vagy vásárlásról, a legtöbb férfi próbál érdekesebbnek, kívánatosabbnak és vonzóbbnak tűnni az ellenkező nem számára. De van néhány olyan külső és belső tulajdonság, amely alapvetően meghatározza a csábítás sikerét.

A nők más jellemzők alapján választanak párt, ha hosszú távú partnert keresnek és ha rövid távút Fotó: Shutterstock

Bár a szimmetrikus vonásokkal, dús hajjal megáldott férfiak mindig magasabb pontszámot érnek el, ha vonzerőről van szó, de számos tanulmány kimutatta, hogy a nőket inkább a megközelíthető, átlagos megjelenés vonzza, amikor hosszú távú partnert keresnek. A Florida Állami Egyetem tanulmánya szerint a rövid ideig tartó kalandokra a nők továbbra is a sztereotípiának megfelelő sármos férfiakat keresik. Tartós kapcsolat esetén viszont, a hétköznapinak mondható kinézet előnyt élvez. A kutatók ezt azzal magyarázták, hogy a nők nem szeretik alacsonyabb rendűnek érezni magukat és állandóan diétázni sem akarnak, hogy lépést tudjanak tartani… Ami a külsőségeket illeti, a magas és egy kis szakállal rendelkező férfiak jellemzően jobb helyzetből indulnak. Az arcszőrzet férfiasságot és érettséget sugall.

Az önzetlenség győz!

A legtöbb nő a kedves és figyelmes férfiakat választja a „rosszfiúk” helyett. Amiatt sem kell aggódni, ha repül az idő… A tanulmányok szerint a nők hajlamosak a náluk idősebb férfiakat előnyben részesíteni. A személyiség és a humor fontosságáról sem szabad megfeledkezni. A nők generációk óta mondogatják a férfiaknak, hogy a humorérzék nemcsak számít – de akár a legfontosabb és legvonzóbb tulajdonság is lehet. Ideje elhinni, hogy ez tényleg így van! A közös nevetés az út egy tartós kapcsolat kialakításához.

Annak a férfinak is nyert ügye van, aki meg meri mutatni az érzékeny oldalát. Még az is előnyt jelent, ha jól kijössz a házi kedvencekkel. A nők vonzódnak a potenciálisan jó apákhoz – ha tudsz gondoskodni például egy kutyáról, akkor az ösztöneid valószínűleg rendben vannak. Persze csak a csábítás kedvéért ne legyen kisállatod, róla ugyanis egy életen át kell gondoskodni. A vakmerőség egy szinten szexivé tesz. Persze érdemes a realitások talaján maradni és a spontaneitást gyakorolni, az egészség, biztonság kockára tétele már sokkal inkább ellenszenvet vált ki.





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás