Miért nem vagy boldog? Mi tudjuk az okokat





Keményen dolgozol azért, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, mégis mélyen ott lapul a szomorúság érzése, amelyet nem tudsz figyelmen kívül hagyni? Elgondolkoztál már azon, hogy mi tesz boldogtalanná?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.24.
szomorúság

A csillagjegyek segítenek a negatív érzések kiváltó okának megtalálásában, néha ugyanis személyiségjegyeink vezetnek minket a boldogtalanság gödrébe. Ilyenkor nem tudjuk, mi a helyes út, vagy hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Akárhogy is, szomorúak leszünk, mert az élet nem úgy alakul, ahogyan azt gondoltuk. Az asztrológia azonban segíthet! Arra azért elöljáróban figyelmeztetünk, hogy a depresszió és a boldogtalanság nem ugyanaz. Utóbbi jellemzően pár napon belül elmúlik, de a depresszió viszont sokáig megmarad és mivel egy betegség, szakember segítségére van szükség a gyógyuláshoz.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a boldogtalanságod forrása talán önmagadban keresendő. (Fotó: Shutterstock)

A Kos kedvtelenné válik, ha rutinszerűek a napjai és nem kell megerőltetnie magát. Változtatnod kell és kilépned a komfortzónából, hisz az élet a kényelmes helyzeteken túl kezdődik.

A Bika próbál mindent irányítani, még az embereket is. Jó ha tudod, hogy nem tarthatsz mindent kontroll alatt, ez az út kudarc felé vezet és teljesen kimerít. Lazíts és foglalkozz inkább azzal, amid van.

Nincs semmi rossz abban, ha Ikrekként társasági ember vagy, de ezt sem érdemes túlzásba vinni. Mindenhol ott akarsz lenni, de a sok esemény csak kimerít. Szánj egy kis időt magadra, maradj otthon, a kikapcsolódás csodákra képes.

A Rák nagyon empatikus, de a túlzott adakozás nem szokott jól elsülni. Annyira sokat segítesz, hogy neked már nem marad semmi, ráadásul a sok érzelemmel is meg kell küzdened. Segíts először magadon, aztán azokon, akik megérdemlik.

Az Oroszlán büszkesége miatt folyton azon rágódik, hogy mások mit gondolhatnak róla. Őszintének kell lenned, az nem jó út, ha mindig csak le akarsz győzni másokat. Fogadd el magad és mutasd meg a világnak a valódi éned.

A Szűz megpróbál mindent magában tartani. Nem tudja megfelelően kifejezni magát, stresszes, mert mindig tökéletességre törekszik. Fogadd el a barátaid segítségét!

A Mérleggel az a probléma, hogy mindent személyeskedésnek vesz. Hidd el, nem szól minden rólad, egy kis kritika pedig senkinek sem árt. Ne próbáld megváltoztatni mások véleményét, inkább fogadd el magad, így kiegyensúlyozott leszel.

A Skorpió pesszimistán áll az élethez. Ha boldogtalan vagy, nehezen hagyod hátra ezt a negatív érzést, elveszted az irányítást, pedig amikor belefogsz valamibe, egyből megmutatkozik a tehetséged. Nincs más dolgod, mint pozitívan gondolkodni!

A Nyilas pont azt teszi, amit várnak tőle. A letelepedés, felnőtté válás és hagyományos életvitel kialakítása nem a te asztalod, ne hajszold magad csapdába! Szükséged van egy kis környezetváltozásra, hogy tisztán láss!

A Bak nem hajlandó kockáztatni, pedig tisztában van a lehetőségeivel. A legjobb, ha megvizsgálod az ötleteid és esélyt adsz magadnak, mert sosem tudhatod, mit hoz a jövő.

A Vízöntő szabadságra vágyik, önmaga főnöke akar lenni. Nem szabad hagynod, hogy irányítsanak, képes vagy függetlenné válni. Itt az ideje, hogy kimondd mire vágysz és belevágj a kalandba!

A Halak csak azért tesz meg bizonyos dolgokat, hogy jó színben tűnjön fel mások előtt. Bár ez a viselkedés megkönnyíti az életed, nem tesz boldoggá. Itt az ideje, hogy a saját érdekedben hozz döntéseket!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás