RETRO RÁDIÓ

A mai nap a lezárásokról szól a Mérleg jegy szülöttének

Ma olyasmivel kell foglalkoznod, amiről azt gondoltad, már rég túljutottál rajta. Valami mégis van a mélyben, ami nem hagy nyugodni. Ma pontot teszel a végére.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.09. 07:30
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ne azon bánkódjon, amit hiányol az életéből, hanem inkább örüljön annak, amije van! Az anyagi értékeken is túl kellene látnia: van sok olyan értéke, melyek pénzben nem mérhetők. Ki tudná megsaccolni például a családtagok, a párja szeretetét?

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Jupiter és a Neptunusz együttállása nagy megérzéseket, ihletettséget és szerencsét jelez. A sorsa új fordulatot vehet ezen a szép napon, amikor az érzések, a szeretet áradását tapasztalhatja a családjában, otthonában, barátai társaságában.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Inkább ne tervezzen semmit mára, hanem hagyja, hogy spontán történjenek meg a dolgok! A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg önnel, amire már régen vágyott, amit talán el is feledett.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Jupiter és a Neptunusz együttállása még fogékonyabbá teszi a spirituális tapasztalatok, élmények irányába. Figyeljen nagyon a ma éjszakai álmára, mert különleges üzenetet közvetíthet az égiektől!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Lelkileg megújul, mert egy beszélgetésnek köszönhetően ráébred végre, mi is lehet az ön igazi életcélja. Tele van lelkesedéssel, úgy érzi, vége az életét övező bizonytalanságoknak. A belső tűz átsegíti a nehézségeken, a bizonyossága kapaszkodó.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ha egyedül érzi magát, akkor miért nem keresi más emberek társaságát? A kesergés helyett végre emelje fel a telefont, és hívja a régi barátot! Egy kávézásra, sétára, mozira ő is kapható. Érezze jól magát!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma valahogy más színben látja a párját, mint az utóbbi időben szokta. Lehull a fátyol, ami miatt másképp látta a valóságot. Hogy ez mit jelent, az azon is múlik, milyen a kedvese valójában. Tűnhet jobbnak, vagy épp ellenkezőleg.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Jupiter és a Neptunusz együttállása álmodozó hangulatba hozza. Levetkőzi szokásos bizalmatlanságát és megnyitja a lelkét valaki előtt. Ha szingli, egy csodálatos szerelemmel ajándékozhatja meg a sors.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Értékes meglátásai, felismerései vannak, amik nagyon sok segítséget jelenthetnek valakinek a környezetében. Ki az, aki most nagyon számít a támogatására? Vegye észre az illetőt!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Hirtelen felindultságában elküldhet valakit magától, pedig nincs oka igazán haragudni az illetőre. Minél előbb kérjen tőle bocsánatot, annál kevesebb ideje lesz az illetőnek ön ellen ágálni, és a haragja sem terebélyesedik.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma olyasmivel kell foglalkoznia, amiről azt gondolta, már rég túljutott rajta. Valami mégis van a mélyben, ami nem hagyja nyugodni. Ma pontot tesz a végére.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A Jupiter és a Neptunusz együttállása kedvező fordulatot jelez lelkiekben és a fizikai síkon egyaránt. Ha van párkapcsolata, az most virágba borul, ha szingli, akkor sorsfordító találkozásban lehet része, bár elképzelhető, hogy a szerelem „álruhában” érkezik.

Ezeket olvastad már?
Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Figyelmeztetést adott ki az Apple: ez érinti az új telefonokat is

Figyelmeztetést adott ki az Apple: ez érinti az új telefonokat is

Felhősüti: kóstolj bele Rajki Ági tortaélményeibe!

Felhősüti: kóstolj bele Rajki Ági tortaélményeibe!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás