RETRO RÁDIÓ

A Vízöntőnek valamilyen meglepő fordulatban lehet ma része

Éppen jókor: mikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a helyzet megoldásáról.Megosztás
Szerző:
2022.04.17. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr és a Vénusz fényszöge az öröm, a könnyedség energiáit erősíti fel. Igazán szórakoztatóan alakul ez a nap, társasággal, barátokkal, finom húsvéti étkekkel. Szüksége is van már a feltöltődésre, adja át magát a jó érzéseknek!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Remek nap, kedvező energiákkal. Úrrá lesz a konokságán is, és alkalmazkodik a többiekhez. Erre szükség is van, mert nem teljesen a terv szerint alakulnak a dolgok, de végül még jobb fordulatot vesznek az események, mint azt remélte!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Vénusz fényszöge segít abban, hogy kiegyensúlyozottak legyenek mindenféle kapcsolatai. Most könnyedén szót ért mindenkivel, és bár simulékony és alkalmazkodó, azért a saját érdekeit is képviseli. Ideális nap ez a közös családi ünneplésre, rokonlátogatásra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy rokona vagy ismerőse kisebb csalódást okozhat önnek. Ne haragudjon rá, mert önhibáján kívül történt ez így. De tegyen meg mindent annak érdekében, hogy többé ne fordulhasson elő.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha megpróbálná egy kívülálló szemén át nézni a helyzetét, talán a megoldásra is könnyebben rátalálna. Ami önnek fontos, az másnak nem annyira. De ami önnek számít, azt önmagán is illene számonkérnie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr és a Vénusz fényszöge sok örömöt ígér. Nagyon jól alakul húsvét vasárnapja! Most a szokványos tevékenységekben is különleges boldogságot találhat, és igazán élvezi a családdal együtt töltött időt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma felszabadult és kiegyensúlyozott, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy képes meglátni az ünnep szépségét, és az élet örökké áradó csodáját. A csodát, emelkedettséget ma az egyszerű dolgokban tapasztalja meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érzékenysége lehet az oka annak, ha ma félreért dolgokat. Gondoljon ma arra, hogy amit lát és hall, azt a saját lelkén átszűrődve látja és hallja. A másik nem úgy és nem azért mondja, mint amit ön gondol.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jó hangulatban ébred. Sikerül ma megállnia, hogy visszavágjon egy csípős megjegyzésért. Jó taktikának bizonyul ez, mert így egy sokkal nagyobb kalamajkától és egy nagyobb vitától menekülhet meg.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége. Ehhez azonban az első lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön figyelmes és segítőkész, akkor a világ is ön felé fordul újra. Mutassa meg ma, milyen kedves tud lenni!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valamilyen meglepő fordulatban lehet ma része. Éppen jókor: mikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a helyzet megoldásáról. Ha rosszul indul a napja, ebben bízhat! Végül minden jól sül el.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szép napja van, egyet leszámítva. Olyan helyzetbe kerül, amikor nehéz részrehajlás nélkül döntenie, mert valaki túlságosan is kedves a szívének. Ha képtelen az elfogulatlanságra, akkor inkább bízza másra a döntést.

Ezeket olvastad már?
Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás