RETRO RÁDIÓ

A Skorpió különös álomra ébredhet a mai napon

Végre valami jó dolog jön, ennek a csillagjegynek a sorsa lassan, de biztosan jobbra fordulhat.Megosztás
Szerző:
2022.04.13. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold és az Uránusz fényszöge furcsa események elindítója lehet. Ma valaki a környezetében kiszámíthatatlanul viselkedik, és ez alaposan összekuszálja a szálakat. Ön is vigyázzon az érzelmi kitörésekkel!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Régi párkapcsolata újra kivirágozhat. Lehet, hogy ez éppen egy flörtölésnek köszönhető, ami ellenállásra, visszahódításra készteti a partnerét. Persze azért nem érdemes túlfeszítenie a húrt. Ne bántson meg senkit sem!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Engedje szabadon a fantáziáját! Álmodozzon, és az álmodozása el fogja nyerni a jutalmát. Ha nem hagyja, hogy a mindennapok gondjai gúzsba kössék, akkor a lelke szárnyalása a fizikai valóságát is meg fogja változtatni.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma egy különös találkozás akár sorsfordító is lehet az életében. Nem is maga a személy a fontos, hanem amit mond. Valamire rányitja a szemét, ami belül már foglalkoztatta, de eddig csak felszínesen, vagy komolytalanul.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Érzékenyebben bánik ma az emberekkel és ez pozitív reakciókat eredményez. Ösztönösen megtalálja a megfelelő szavakat, igaz, szinte szavak nélkül is megértenék egymást.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Hold és az Uránusz fényszöget alkot, ami akadályokat jelez. Magánéletével, érzelmi ügyeivel kapcsolatos kérdések foglalkoztatják. Anyagi ügyeivel úgy-ahogy elboldogul. Egy nyugtalanító hír viszont feszült idegállapotot eredményezhet.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A szép tavaszi napsütésben kinyílni látja a világot. A lehetőségek végtelen tárháza lassan feltárul a szeme előtt, csak azt nem érti, hogy eddig ezt nem vette észre. Sok múlik a látásmódon is. Végre megtalálta a rózsaszín szemüvegét!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Különös álomra ébredhet a mai napon: lássa meg benne az igazságot! Meglehet, nagyon metaforikusan, de üzenetet kaphat a jövőjére, vagy valamilyen gondjára vonatkozóan. A sorsa lassan, de biztosan jobbra fordulhat.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Hold és az Uránusz fényszöge váratlan fordulatokat jelez. Szerencsére ön szereti a kalandokat, a spontaneitást, így most sem okoz gondot, hogy alkalmazkodjon.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Kissé tartózkodóbb a kelleténél. Nem mer felvállalni olyan megmérettetéseket sem, ahol pedig biztosan ön lehetne a nyerő. Pedig ha folyamatosan visszalép, egy idő után esélye sem lesz a győzelemre. A képesség elhagyja, ha nem él vele.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Véget kellene vetnie az álmodozásnak. Be kell lássa, hogy olyan helyzetbe került, amikor a döntései sokkal korlátozottabban érvényesülhetnek, mint azt megszokta. De ha a célt látja, akkor meg fogja találni az utat is.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma különösen talpraesettnek mutatkozhat. Jó irányba halad afelé, hogy elérje vágyott céljait, hogy megvalósítsa végre önmagát. A hobbija most jobban érdekli, mint a munkája, a hivatása. És valóban, most ezen a téren van teendője, szerencséje.

Ezeket olvastad már?
Egyszerű a képlet, ennyi kell csak kirobbanó orgazmushoz

Egyszerű a képlet, ennyi kell csak kirobbanó orgazmushoz

Nehéz időszakon mész keresztül? Ezt súgják a csillagok októberre!

Nehéz időszakon mész keresztül? Ezt súgják a csillagok októberre!

Teljes döbbenet: ez történik a testeddel, ha egy hónapig nem iszol alkoholt

Teljes döbbenet: ez történik a testeddel, ha egy hónapig nem iszol alkoholt

Így diétázz kenyérrel és tésztával: csak úgy olvadnak majd a kilók

Így diétázz kenyérrel és tésztával: csak úgy olvadnak majd a kilók

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás