RETRO RÁDIÓ

A Szűz ma hallgasson a szívére az esze helyett

Vannak helyzetek, amikor nem az észérvekre, hanem a megérzéseidre kell hallgatnod. Még a racionális munkahelyi kérdésekben is! Ma használd az intuíciódat, ha előre akarsz jutni a zűrzavaros állapotok között!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.24. 07:30
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold, a Neptunusz és a Merkúr fényszöge hat és jelzi, hogy olyan problémával kell megküzdenie, amiről talán már azt hitte, hogy a múltté, de most mégis kiderült, hogy nem tudta lezárni teljesen. Most sikerülni fog! Bízzon magában!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Önnek általában több idő kell, míg kialakulnak, elmélyülnek az érzései. A szingli Bika életébe ma mégis beléphet valaki, aki azonnal lángra lobbantja a szívét. Lehet, hogy munkahelyen vagy munkába menet ismerkednek meg.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Csak óvatosan a pletykákkal! Ártalmatlannak induló beszélgetés vehet rossz irányba fordulatot, és ha nem akarja, akkor is részese lesz egy pletykálásnak, ami később még sok zűrt okoz… Jobb, ha nagyon megválogatja ma a szavait, mert később valaki majd a fejére olvassa!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold és a Neptunusz fényszöge ábrándos, nosztalgikus hangulatba kergeti, de vigyázzon, mert most bizony nem minden az, aminek látszik… Jobb, ha most megmarad a racionalitás talaján.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Nehezen tud megbirkózni egy feladattal. Egyik kollégája még keresztbe is tesz, hogy tovább nehezítse a helyzetet. Gondoljon arra, hogy csak a sikeres embernek vannak irigyei!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Vannak helyzetek, amikor nem az észérvekre, hanem a megérzéseire kell hallgatni. Még a racionális munkahelyi kérdésekben is! Ma használja az intuícióját, ha előre akar jutni a zűrzavaros állapotok között!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold és a Neptunusz fényszöge érdekes meglátásokat ad, a Merkúr pedig segít ezeket szavakba önteni. Izgalmas nap, és esélyt kínál arra, hogy megfejtsen valamit, amit eddig nem igazán értett.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Minél erősebben ellenkeznek önnel, annál makacsabbul ragaszkodik eredeti elképzeléseihez. Ma lesz néhány zavaró körülmény, elsősorban a párkapcsolatában, ami akadályozza az előrehaladásban.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Szerettei most több gondot okoznak, mint amennyi segítséget elvárhatna tőlük. Emiatt ne legyen türelmetlen. Ez van, majd fordul a kocka! Most kénytelen egyedül megoldani a saját gondjait.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Senkinek ne beszéljen távlati terveiről, amíg nem tisztázta a részleteket, s nem derítette fel a megoldáshoz vezető utat. A bolygók jelzik, hogy valaki kikotyoghatja a terveit, vagy a titkokat, amiket rábízott.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Egy fontos kérdéssel kapcsolatban kell változtatnia az álláspontján, olyan helyzet adódik, ami egyszerűen kiprovokálja, hogy véleményt nyilvánítson. Maradjon rugalmas és ismerje be, ha tévedett, most ez az egyetlen járható út.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A párját nagyon meglepi a viselkedésével. Nagy meglepetésére ön, az örök engedékeny most nem viseli el, ha megpróbálják irányítani. Ez nemcsak otthon, a munkahelyen is világosan megmutatkozik. Vigyázzon, azért ne szerezzen ellenségeket!

Ezeket olvastad már?
A kávé lelke a koffein?

A kávé lelke a koffein?

A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!

A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!

Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

Mutatjuk, mely csillagjegyeknek hoz romantikát az új hét

Mutatjuk, mely csillagjegyeknek hoz romantikát az új hét

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás