A csillagokban van megírva, te így lépsz túl egy fájdalmas szakításon





Ha csak nincs kőből a szíved, akkor a továbblépés mindenképp nehéz folyamat. Érdekes módon a csalódás feldolgozásának módja a csillagjegyedtől is függ.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.27.
továbblépés

Legalább egyszer szinte mindenki megtapasztalja a szerelmi csalódást. Az asztrológia segít megérteni a szívfájdalom feldolgozásának módjait. Egyesek napokig sírnak, hogy megbékéljenek az egyedüllét gondolatával, míg mások nem mutatják ki érzéseiket. Te mit teszel?

A legjobb gyógyír a szerelmi bánatra az idő. Te hogy reagálsz, ha fordulóponthoz érkezel? Fotó: Shutterstock

A Kos úgy tud túljutni a fájdalmán, ha új dolgokba kezd bele. Nem merül el a bánatban, inkább elfoglalja magát, kipróbál valamit. Ez a pozitív, reményteli érzés segít átvészelni a kudarcot.

A Bika vég nélküli önkényeztetésbe kezd, ha elhagyják. Új holmikat vesz, felfedezetlen helyekre látogat, a kedvenc ételeit eszi. Igaz, hogy ez a módszer a bankszámláját is nagyban érinti, de jól érzi magát egyedül is.

Az Ikrek szeret új embereket megismerni, a boldogságra összpontosít. Praktikus személy, aki nem vesztegeti az időt a bánkódásra. Előre megy és jól boldogul.

A Rák sír, minden érzelmét kiadja, ha szakítanak vele. Normálisnak tartja a negatív érzések megélését, ezért nem is titkolózik, az öngyógyításra koncentrál.

Az Oroszlán keményen dolgozik azért, hogy elérje céljait. Amikor csalódott, úgy érzi, nincs mire büszkének lennie, ezért mielőbb új motivációt kell találnia. Valójában egy kis egóerősítésre van szüksége.

A Szűz a gyakorlatiasságát használja a továbblépéshez. Az emberek körülötte azt hiszik, egy robot, annyira nem látszik rajta a szakítás. Racionálisan gondolkodik, nem a szíve diktál.

A Mérleg más tevékenységre koncentrál, hogy visszanyerje az egyensúlyt. A szakítás megingatja, ezért keres egy új szálat az életében, ahol jobban tud teljesíteni.

A Skorpió haragot érez, ha elhagyják, hajlamos bosszút állni. Nem viseli jól, ha megbántják, éppen ezért nehéz tőle békésen elválni.

A Nyilas kalandra és újdonságra vágyik, ha egyedülálló lesz. A szakítás egyfajta lehetőség számára, hogy kizökkenjen a mindennapokból. A kapcsolat unalmas rutint is jelent számára, amiből nem olyan nehéz kizökkennie.

A Bak – akárcsak a szűz – gyakorlatias típus. Úgy kezeli a szakítást, mintha nem lenne komoly jelentősége, a lehető leghamarabb szeretne túljutni a történteken. Az élet megy tovább – ez a felfogás irányítja.

A Vízöntő elnyomja érzéseit és mélyen a szívébe temeti fájdalmát. Úgy tesz, mintha mi sem történt volna, csak a hozzá legközelebb állók tudják, hogy szomorú.

A Halaknak támogatásra van szüksége, csak így tud túljutni a szívfájdalmon. Sír és drámázik, lassan lép tovább, valakinek mindig ott kell lennie, hogy tartsa benne a lelket.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás