Horoszkópod felfedi, ezzel a csillagjeggyel ne randizz soha





A csillagjegyed befolyásolja a szerelmi életedet, és akad, akivel összeférhetetlenek vagytok. Ha nincs szikra, azt egyszerűen el kell fogadnod.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.20.
párválasztás

Horoszkópod alapján eláruljuk, hogy mely csillagjeggyel futna zátonyra a szerelmi kapcsolatod. Be kell látnod, hogy ha folyamatosan félreértitek egymást, akkor egy idő után nem érdemes próbálkozni. Olvass tovább és kíméld meg magad a bajtól.

Ha nagyon különbözik a személyiségetek, állandóan vitás helyzetbe kerülhettek Forrás: Pixabay

A Kos nem a türelméről ismert, az ő természete nem tud azonosulni a Rák érzékenységével. A Kos szeret kockáztatni és spontán kalandokba belemenni, így idegesíti a Rák tétova hozzáállása.

A Bika nem szereti a változást, azt értékeli, ha a dolgok úgy maradnak, ahogy vannak, hacsak nem sérül meg. Nem illik hozzá a rebellis Vízöntő, aki azt sem bánja, ha megszegi a szabályokat.

Az Ikrek senkit sem talál unalmasabbnak egy Baknál. Utóbbi csillagjegy szülöttjei kedvesek ugyan, de az Ikrek számára nincs bennük semmi izgalom. A Bakok kíméletlen őszintesége és az Ikrek spontaneitása nem passzol.

Az érzelmileg túlfűtött Rák olyan partnert keres, aki képes megérteni, min megy keresztül, emellett pedig támogatást nyújt. Az elfojtott érzéseikkel teli, kritikus Szüzekkel csak veszekedni fog.

Az Oroszlán vicces, kacér és kissé nagyképű. Ezek a tulajdonságok egyáltalán nem illenek a Skorpiókhoz, akiket könnyen felemészt a féltékenység. A dzsungel királya folyamatosan keresi a megerősítést, de sok minden kell ahhoz, hogy egy Skorpió dicsérni kezdjen.

A Szűz először gondolkozik, aztán cselekszik. Szöges ellentéte a Nyilasnak, aki szabadságra vágyik, hanyag, és hirtelen felindulásból hajlamos bántó dolgokat mondani. Lássuk be, ez a két jegy nem illik egymáshoz.

A Mérleg természetes béketeremtő, harmóniára törekszik. Ezzel szemben az intenzitással és szenvedéllyel teli Skorpiók készek megküzdeni mindenért, amit szeretnek, még konfrontáció árán is. Kettejük nézete ütközik, egyszerűen nem értik meg egymást.

A Skorpió erős személyiség, akadályleküzdő képessége rendkívüli. Úgy tűnhet, hogy jól kijön a vezető szellemű Kossal, de ez csak a felszínen van így. Mindkét csillagjegy domináns, kapcsolatuk nem a kölcsönös partnerségről szól.

A Nyilas szereti a változást, szíve szerint minden nap új barátságokat kötne. A spontaneitás a jelszava, amit egy Bika sosem tudna megérteni. A Bika racionális és megalapozott, míg a Nyilas mindent fenekestül felfordít, hogy jól érezze magát.

A Bak gyakorlatias és koncentrált, irritálja a Nyilas szórakozott, spontán viselkedése. A Nyilasok az élet szórakoztató oldalát keresik, míg a Bak inkább a stabilitásra törekszik.

A Vízöntő egyedi és független, társasági típus. Nem bírja elviselni a halakat, akik gyakrabban szorulnak segítségre. Nekik állandó figyelemre van szükségük és túlságosan elragadtatják magukat, ezzel a Vízöntő nem tud mit kezdeni.

Bár úgy tűnik, hogy a Halak a saját világában él, az igazság az, hogy csak a megfelelő partnert keresi, hogy minden szeretetét és ragaszkodását kimutathassa. Az Ikrek viszont teljesen szabad akar lenni, ha a Halak megpróbálja visszatartani, válaszul érzelmileg eltávolodik tőle.





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás