RETRO RÁDIÓ

Ezt hozza a Halak-újhold! A Rákoknak ma különleges élményben lesz részük

Elégedetlen a környezetével, a körülményeivel, talán még önmagával is. Amíg saját magával nincs kibékülve, nehezen tud újítani, továbblépni. Egy sor lezáratlan ügy és levegőben lógó lehetőség még visszahúzza. Változtasson! Ma ebben segít a Halak-újhold.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.02. 07:30
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ha mindenkit le akar győzni ahelyett, hogy meggyőzné őket, azzal sajnos biztosan veszít… Az energiáit inkább arra koncentrálja, hogy fenntartsa a békét a környezetében ebben a feszült helyzetben!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Újhold van az érzékeny Halak jegyében. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy hangot adjon az érzéseinek. De azért hallgassa meg a párja kívánságait is, mert az az igazi, ha azt adja neki, amire valóban vágyik.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Már ne a múlton töprengjen, hanem tervezze meg a jövőt. A szerencse most csak akkor szegődhet ön mellé, ha nem kívülről várja sorsa rendezését, hanem elébe megy az eseményeknek.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Halak-újhold erős hatással van önre. Különleges élményei lehetnek ma, vagy a következő néhány napban. Olyan felismerésekkel áldja meg az újhold, amik segítik a boldogság, lelki béke elérésében.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Elégedetlen a környezetével, a körülményeivel, talán még önmagával is. Amíg saját magával nincs kibékülve, nehezen tud újítani, továbblépni. Egy sor lezáratlan ügy és levegőben lógó lehetőség még visszahúzza. Változtasson! Ma ebben segít a Halak-újhold.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Mostanában hajlamos arra, hogy folyton a dolgok hátulütőit nézze, hogy mindig a rosszabbik lehetőséget vegye számításba. Ezzel saját magát köti szinte gúzsba, mert így a végén nem tud semerre elindulni. Pedig itt az idő, lépnie kell!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Halak-újhold hatására a szokásosnál is érzékenyebb. Különleges lelki antennáival érzékeli mások hangulatát, lelkivilágát, szinte olvasni tud a gondolataikban. Ma sokat elérhet, ha ügyesen használja ezt az adottságát.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabb most, mint az elmúlt időszakban. Pedig talán közel van az az idő, ami a nagy változást hozza el az életében. Meglehet, most épp azért nyugodtabb, mert tudja már, mit kell tennie. Mint ahogy azt is, hogy az eljövendő változás jó lesz.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Túlságosan akaratos volt az utóbbi időben, a párja legalábbis erre panaszkodott. Még jó, ha nem vitte a szomszédba a bánatát. Ma jó eséllyel megbeszélhetik, hogy kit mi bánt, és megoldást is találhatnak fájó dolgaikra.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. De legyen óvatos, mert megtörténhet, hogy meggondolatlan szavai, tettei kellemetlen helyzetbe sodorják.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Fontos, hogy megőrizze optimista életszemléletét, és az élet szép oldalát is lássa, ne csak a nehézségeket. Ha folyton a veszteségekre összpontosít, akkor nem látja meg azt a személyt, aki mindent megtenne önért.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A Halak-újhold regenerálja és feltölti életerővel. Ma igazán minden jó tulajdonsága többszörös erővel nyilvánul meg. Gyógyító képességei lehetnek, figyeljen fel ennek jeleire is.

Ezeket olvastad már?
Csak a zsenik tudják megoldani: 10 emberből 9 elbukik rajta

Csak a zsenik tudják megoldani: 10 emberből 9 elbukik rajta

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás