RETRO RÁDIÓ

A Halak végre tele van életerővel, és az életkedve is visszatért

Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheti.Megosztás
Szerző: metropol
2022.03.08. 13:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Most érdemes az ösztöneire hagyatkoznia, mert a Hold és a Plútó fényszöge nagyon felerősíti az intuícióját. Remek döntéseket hoz, ráadásul villámgyorsan. Minden tekintetben sikeres nap elébe néz.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A sors most újra mérlegre teszi önt, valószínűleg a munkahelyi változásoknak köszönhetően. Ha jól végezte a dolgát, nem kell aggódnia, szükség van önre.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Egy barátjától végre olyan tanácsot kap szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadnia. Igaz, a szív szerelme illanékony pillangó, ezt ön jól tudja. De van, ami megtartható, megőrizhető belőle. Minden nehézség ellenére is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Kedveskedni szeretne valakinek, de nem tudja, hogyan is kezdje. Egy apró ajándék mindig jó ötlet, legyen az virág, vagy valami bájos kis kabalafigura. Az mindig önre fogja emlékeztetni az illetőt. Jó mód, hogy a szívébe lopja magát.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Jól érzi, hogy ki kellene végre szakadnia a hétköznapokból. Az élete szűk ketreccé vált, ahogy folyvást ugyanazokat a köröket rója. Ha egy kicsit más útra tud térni, máris jobban érzi magát. Új lehetőségeket is találhat.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Kiváló nap ez az önvizsgálatra. Eddig talán úgy érezte, hogy csupán a külső körülményeknek köszönheti azt, hogy bizonyos dolgokkal elégedetlenkednie kell. Pedig a saját hozzáállásában is van hiba. Most ennek árát fizeti meg.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma nagyon erős megérzések segítik az útján, erre utal a Hold és a Plútó fényszöge. Nagy változáson megy keresztül az élete. Még nem látja tisztán, hogy pontosan merrefelé viszi a sorsa, de akármerre is indul, biztos lehet benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartja magának. Ki is tudna titkot tartani, ha ön sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbálja meg pozitívan befolyásolni!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma minden humorérzékére szüksége lehet, ha túl akarja lendíteni magát egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magára veszi a dolgokat, annál jobban belegabalyodik ugyanis. A humor, a vicc segít eltávolítani a dolgokat.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Jó érzéssel tölti el, ha elvégezhet egy olyan munkát, ami már réges-régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen volt belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélte. De a kapott, szabott ár, még annál jobb is lehet.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ön igazi angyal, mindenkinek igyekszik a segítségére lenni a munkahelyén. Csak ne vigye túlzásba: az nem segítség, ha helyettük megcsinál mindent. Nehogy szolgává legyen ott, ahol ön lehet az úr. Csak irányítson, mutasson utat!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Tele van életerővel, és az életkedve is visszatért. Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheti. Most másik oldalát tapasztalja meg ennek az érzelemnek, mint eddig. Gyengédebbet, lágyabbat, érzelmesebbet.

Ezeket olvastad már?
Csak a zsenik tudják megoldani: 10 emberből 9 elbukik rajta

Csak a zsenik tudják megoldani: 10 emberből 9 elbukik rajta

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás