A karma mindenkit utolér, te erre készülj 2022-ben





Tetteink édes vagy keserű gyümölcsét előbb-utóbb meghozza a karma. Az idei év ideális lehet arra, hogy átgondold a múlt eseményeit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.11.
sors

Kíváncsi vagy, mi vár rád ebben az évben? Csillagjegyed alapján mutatjuk meg, hogy mire számíthatsz. Hozzád kegyes a karma?

A 2022-es év mindenki életében változást hoz. Jó vagy rossz dolgokra számítasz? (Fotó: Shutterstock)

A Kos igazán jó karmikus magokat ültetett 2021-ben, idén pedig learathatja erőfeszítései jutalmát. A csillagjegy szülöttje karrierjében és magánéletében is előbbre jut. Jó tanácsként annyit mondhatunk, hogy maradj éber és fontold meg tetteid.

A Bika makacsságával nem tett magának szívességet. Elzárta magát az emberektől, de idén lehetősége van ezen változtatni és a csapatmunkára törekedni. Ne félj a kezdeti nehézségektől, nagyszerű élményben lesz részed, ha ismerkedsz és megnyílsz másoknak.

Az Ikrek úgy érezheti, hogy a dolgok megtorpantak körülötte. Nagyon vágyik már a változásra, és úgy látszik, ez a kívánság végre beteljesül! 2022-ben sok lehetőség és felelősség adódik. Ne felejts el beiktatni egy kis „én időt”, így nem leszel túlterhelt.

Nem kell szégyenkezni, ha időnként érzelmileg függünk partnerünktől. A Rák azonban régóta bizonytalan, gyakran mérgező kapcsolatba keveredik. A karma szerint ebből elég volt! Idén mutasd meg önmagad megújult változatát, válaszd a stabilitást és húzz egészséges határokat.

Az Oroszlán nehéz évet zárt, de szerencsére ez csak egy átmeneti időszak volt. Remekül teljesítettél, ezért idén jutalomban részesülsz. A változások váratlanul érhetnek, ezért jobb, ha tartalékolod az energiád.

A Szűz napról napra teljesíti kötelességeit, de a munka a kapcsolatok rovására megy. Végre lehetőséged lesz lazsálni kicsit, fellélegezhetsz és utazhatsz szeretteiddel. Annak érdekében, hogy a szabadidődből a legtöbbet hozhasd ki, gyógyítsd meg kapcsolataidat.

A Mérleg szívfájdalommal küzd, nagyon vágyik a szerelemre, ami hamarosan rá is talál. Légy nyitott barátaid és családtagjaid tanácsaira és segítségére, így könnyebben visszatalálsz önmagadhoz. Ha egyensúlyba kerültél, könnyebb lesz kapcsolatot kialakítani valakivel.

A Skorpió életében néhány dolog nem a terv szerint alakult, de eljött az ideje, hogy a kezébe vegye az irányítást. Még az apró változtatások is felüdülést hoznak majd munkádban és kapcsolatodban. Kövesd az univerzum jeleit!

A Nyilasnak a pénzügyi helyzete fog jelentősen változni, amiért keményen meg is dolgozott. 2022-ben ügyelj arra, hogy megfelelően feltöltődj. Aludj, pihenj eleget.

A Bakra egyre több kötelezettség hárul, ezért szüksége lesz családtagjai minden támogatására. Fogadd el a segítséget, hisz szükséged van rá, ne utasítsd el az embereket pusztán büszkeségből! Egy kis odafigyeléssel és együttműködéssel minden feladatot meg fogsz tudni oldani.

A Vízöntő személyisége stabil és erős, ezt jól fogadják a körülötte lévő emberek. Munkád során sikeres leszel, ha tisztázod magadban a szándékaidat. Próbálj meditálni és győzd le azokat a hátráltató érzéseket, amelyek kétségbe vonják képességeidet.

A Halak imái meghallgattattak, így számos meglepetésben részesül 2022-ben. Arra azonban figyelj, hogy ezúttal mit kívánsz, nehogy rosszul süljenek el a dolgok.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás