Intim titkod fedjük fel, így csókolózol csillagjegyed szerint





A csókolózás mindenki életében fontos és főleg a kapcsolat elején meghatározó elfoglaltság. Többféle stílusban is lehet csókolni, lássuk, te melyikre teszed le a voksod.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.12.
intimitás

Horoszkópunk alapján rá lehet világítani számos jellemző tulajdonságra és viselkedésjegyre. A csillagok még a csókolózási szokásainkról is árulkodnak. Rád igazak a megállapítások?

Megannyi módon lehet csókolózni, de mindenkinek megvan a maga stílusa (Forrás: Pixabay)

A Kos ösztönösen, impulzívan csókol. Legyen szó egy sétáról az erdőben vagy egy nyüzsgő bárról, neki szüksége van az érintkezésre még a legmeglepőbb helyeken is. Stílusa vad, szenvedélyes és kalandos, pont, mint a személyisége.

A Bika nem ajándékozza oda érzéki ajkát akárkinek. De ha már megbízik valakiben és úgy látja, hogy érdemes rá, akkor elcsattanhat az első lassú, finom és érzéki csók. Ő aztán sosem fog agresszíven vagy túl rámenősen közeledni.

Az Ikrek imád felfedezni, igaz ez a nyelvjátékára is. Lenyűgözően sokoldalúan és elképesztően szexin csókol. Tempójával nem mindenki tud lépést tartani – ha ilyen személybe botlik, elunja magát.

A Rák bonyolult és érzékeny. Kívülről keménynek tűnik, de csókjában felfedezheted a lágy, szeretetteljes oldalát. Minden érintésével törődést sugároz.

Az Oroszlán karizmatikus, könnyed és szexi, közben pedig szórakoztató is. A csókja kívánatos és játékos, egyből felkelti a vágyat partnerében.

A Szűz együttérző és önzetlen személyiség. Ha csókolózol vele, akkor követni fog, teljes összhangba kerül az energiáiddal. Ha a tested könyörög a lassú csókért, akkor olyat ad, ha pedig vadságra és harapásokra vágysz, pontosan úgy fog közeledni.

A Mérleg az élet legtöbb területén egyensúlyra és következetességre vágyik, de ez nem feltétlenül igaz a szerelmi életére is. Romantikus alkat, vágyik a tündérmesékre. Csókja olyan, akár egy filmsztáré: finom és gyengéd, bárki is látja, nem fog megbotránkozni.

A Skorpió a vad csókra szavaz, egy kis ajakharapás vagy falhoz szorítás neki természetes. Ha vele töltesz egy estét, utána ne akarj szolid családi vacsorára menni, ajkad ugyanis duzzadt lesz és élénkvörös a játékosságától.

A Nyilas pozitív energiája csak úgy sugárzik, ő egy ritka, szabad szellem. Csókja is árasztja a boldogságot, ugyanakkor vehemens is, egyszerűen nem tud betelni partnerével. Mindig megkapja azt, amit akar.

A Bak megbízható és szervezett személyiség. Csókja egyenletes, biztonságot áraszt. Ragaszkodó típus, imádni fogod, ahogy közben a hajadba túr és átkarolja derekad. Úgy érzed magad tőle, mintha egy masszázst kaptál volna: ellazulva és boldogan. Akárkivel viszont nem kezd flörtölni!

A Vízöntő úttörő személyiség, úgy még biztosan nem csókolt meg senki, mint ahogy ő. Örömmel teszi meg az első lépést, közben pedig végig szexi és határozott marad.

A Halak csókja rejtélyes, eleinte meglepően romantikus és lassú, de hamar szenvedélyessé válik. Ajkaid csábítóak, de meg sem kell tenned az első lépést, már a tekinteted elárulja, hogy kihez akarsz közel kerülni.





Ezeket olvastad már?
„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás