A Rák jobban tenné, ha ma a szíve helyett az eszére hallgatna





A Rák erősen vegye elő a racionális gondolkodását.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.08.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Kos jegyén utazik keresztül, ettől végre energikusabbnak érezzük magunkat, ami önnek külön öröm, hisz nem szívlelte a január eleji bágyadt energiát. Ráadásul a Merkúrral kedvező fényszöget alkot, így most teljes harmóniában van lényének praktikus oldala az érzelmeivel. Tele van tetterővel, használja fel pozitív módon az energiáit!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szép napja lesz, igazán közel kerülhet a másikhoz. Lehet ez a másik illető a párja, vagy egy barátja, rokona, de az biztos, hogy sikerül megnyitnia a szívét előtte, és egyáltalán nem bánja meg.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valaki keményebb hangot üt meg önnel szemben, mint ami indokolt lenne. Nagy lehet a kísértés, hogy ezekre ön is keményen válaszoljon, de kipróbálhat valami mást is. Mosolyogjon és maradjon higgadt, ezzel elbizonytalanítja az illetőt!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Amikor a megérzéseire támaszkodik, általában helyesen is dönt, ez az ön nagy erőssége. Ma azonban a racionális gondolkodásra is szüksége lesz egy ügyben és bármit is diktál a szíve, ne hagyja el a józan eszét sem. Akkor dönt jól, ha harmóniát érez ebben a kettőben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön körül lévő emberek pontosan tudják, bármilyen helyzetben számíthatnak önre. Így aztán, ha baj van, általában van kire számítania önnek is. Ma pedig még kellemes meglepetés is éri: olyan helyről jön a segítség, ahonnan nem is várta volna!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold és a Merkúr fényszöge csodás napot jelez. Ahogyan ma gondoskodik másokról, azt annyi szeretettel teszi, hogy hálatelt, békés hangulatot teremt maga körül. Érzékenységének köszönhetően meglátja a különleges pillanatokat, és mélyen át is éli ezeket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagy önben a megfelelni vágyás. Úgy érzi, fontos, hogy idomuljon a környezetéhez. Sokszor hasznos ez, de egyáltalán nem mindig. Vannak dolgok, ügyek, melyekben nem muszáj követnie másokat, ha mást gondol róluk. Álljon ki a sorból és nézze meg, milyen ott az élet!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok benyomás, élmény érte, tegyen rendet ma a gondolataiban, a lelkében. Jót tenne egy kis feltöltődés a szabadban. A kocogás, a futás, az úszás – tehát a monoton mozgásformák – mind felfoghatóak meditációként is. Engedje el magát, hagyja, hogy keresztülhaladjanak önön az érzések, benyomások.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sohasem szabad más emberek gondjait túlságosan magára venni, még akkor sem, ha úgy érzi, önnek is lenne azzal a helyzettel tennivalója. Ma a közelében valakinek problémája akad és ön ismét azt érzi, hogy segíteni kell, megoldani helyette. Téved! Hagyja tanulni az illetőt a hibáiból!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerelemben most valahogy minden könnyedén megy. Sőt, önmaga is meglepődik azon a szenvedélyen, ami a szívében ébred valaki iránt, aki már rég nem adott hírt magáról. Lehet, hogy egyszer visszautasította, és ez korbácsolta fel az érdeklődését.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy ideje szinte érzelmi hullámvasúton érzi magát, így hol ilyen, hol olyan hangulatban telnek a napjai. Most végre kiegyensúlyozódnak a dolgai, rendbe jön a lelke, a hangulata. Sokkal stabilabb időszak köszönt önre. Használja ki minél jobban a most következő időszakot!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma remekül forgatja a szavakat, érzelmi intelligenciája kitűnik minden helyzetben. Ragadja magához az irányítást, ha konfliktus támad a környezetében, mert ma ön az, aki elhozhatja a békét.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás