Ez a csillagjegy a Plútó miatt sokkal érzékenyebb lesz





A kapcsolatban élő Skorpiókra így fog hatni a Plútó ereje.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár szombat és munkanap van, mégis rengeteg erőt érez magában mind a munkahelyi, mind az otthoni munkái elvégzéséhez. Szívesen segít másokon, nemcsak tettekkel, hanem pénzbeli támogatással is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Érdekes tapasztalások segítik ma abban, hogy másképp gondolkodjon valamiről, mint korábban. Fontos, hogy megossza másokkal is az élményeit, mert a beszélgetés során új értelmet nyernek az események.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobban oda kellene figyelnie a tervezésre, elvégre már tényleg nyakunkon a karácsony! Jól teszi, ha pontos listát, beosztást készít, amit aztán be is tart. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításait.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem szabad visszafojtania az érzéseit. A sebek, amiket magában hordoz, idővel teljesen elmérgesedhetnek. Ráadásul annak sem tesz jót a hallgatással, aki folyamatosan megbántja önt. Neki is szüksége van a változtatás lehetőségére.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A családi életében vannak gondok, főleg az anyagi helyzet miatt, mivel rengeteg kiadása volt és van mostanság. Szerencsére sikerül egy megoldást találnia, ami kihúzza a bajból. Ez a fordulat meghozza az otthon békéjét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jobb lenne, ha kerülné az üzletelést a mai napon. Valamilyen veszteség érheti ugyanis, akár vesz, akár elad. Az adakozásnak azonban van helye: ma ne legyen szűkmarkú a koldusokkal, utcazenészekkel. Így jóra fordítja, ami rossz.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Remek napra számíthat, mert ön javíthatatlanul romantikus, és ma bőven lesz része ebben is, szerelemben is. Délután és este a családi életében is teljes a meghittség. Ezek a csodavárás pillanatai, ön tudja is, érzi is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A lelkivilágára most a Plútó van nagy hatással, ezért minden sokkal mélyebben érinti, mint általában. Ha párkapcsolatban él, az otthon melege és biztonsága boldoggá teszi önt. Amennyiben egyedülálló, ma útjába sodor valakit az élet...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szívügyekben kimondottan szerencsés napok köszöntenek önre. Úgy érzi, hogy megtalálta a lelki társát, és ez most egyáltalán nem illúzió. Vigyázzon, ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra, mert vannak olyanok, akik irigyek a boldogságára.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sebezhetetlennek, rinocéroszbőrűnek mutatja magát, de ez az álca nagyon is érző szívet takar. A mai napon még önt is érheti olyan hatás, ami teljesen elérzékenyíti. Talán a gondolkodását is megváltoztatja bizonyos kérdésekről.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bármilyen probléma áll az útjában, a szerencse most mindenen átsegíti. A lelke kifogyhatatlan energiát kap az univerzumtól, ezáltal képes megújulni. Úgy érzi, hogy áldás kíséri céljait és tetteit.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Házasságában harmónia és szeretet uralkodik. Ha egyedülálló, akkor pedig számíthat egy olyan kapcsolatra, amilyenre mindig is vágyott. Bár persze nem azonnal bontakozik ki a szerelem, de idővel finom érzéseivel közel kerül partnere lelkéhez is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás