A Skorpió manapság elég labilisnak érzi magát





Ez a csillagjegy most nem egy sima hullámvasútra váltott jegyet...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A lendületessége jó, de a forrófejűség bizony gátat jelenthet. Most is úgy megy szembe valakivel, hogy nem gondol a következményekre. Ez a nyers őszinteség persze vonzó, de most jobban tenné, ha meggondoltabban viselkedne. Nem hiányzik már további kalamajka így karácsony előtt...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Halmozódnak a munkahelyi problémák, de ezek önt mintha hidegen hagynák. Jól is teszi! Attól semmi sem oldódik meg, ha érzelmileg is beleengedi magát. Sőt! Így legalább tiszta fejjel tud gondolkozni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha szerelemre vágyik, mást is kell tennie, mint tárt karokkal várni a mesebeli herceget. Pontosabban: ki kell mozdulnia otthonról, el kell mennie a barátaival társaságba, mert a herceg (vagy hercegnő) ott várakozik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár egyébként jó a viszonyuk, most mégis nehezen jön ki a kollégáival, és a főnökei is nagyon kritikusak, mindenbe belekötnek, de valószínűleg nem alaptalanul. A munka ugyanis nem nagyon köti le. Az adventi készülődés már annál inkább!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Olyan emberekkel hozza össze a véletlen, akik saját életükkel az ön magánéleti problémáira is követendő példát mutatnak. Van, hogy mások életében látjuk meg a megoldást a saját gondjainkra.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érdemes egy kicsit félretenni a gondokat és kikapcsolódni. Attól, hogy időben és térben eltávolodik a problémáktól, más színben képes látni azokat, és váratlanul a megoldást is megláthatja. Az is elképzelhető, hogy érvényüket vesztik, amint nem görcsöl rajtuk.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Izgalmas időszak következik, amikor arra sem lesz ideje, hogy végiggondolja, mi is történik, annyira magával ragadják az események. Még nem tudja megfogalmazni önmagának se, hogy mit szeretne, csak azt érzi, hogy valami mást, mint ami eddig volt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érzelmi hullámvasúton ül, ez nem vitás, de higgyen benne, hogy ez is előre viszi. A mostani labilitás az érzékenységből fakad, és hogy nem csak fekete-fehérben, hanem ezer színben látja a világot. Megnyugodni pedig akkor tud majd, ha végre kipiheni magát. A Skorpiónak a legjobb gyógyulás az alvás.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Értékes pillanatokat, élményeket, tapasztalásokat kap most a sorstól. Talán nem is tudta eddig, mennyire szerencsés, de most felismeri a sorsát mozgató felsőbb erőket. Valóban hálás lehet sok mindenért!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az érzelmi élete van most fókuszban. Fontos válaszokat találhat bármire ezzel kapcsolatban. Felismerheti, hogy mi az, ami problémát okoz ezen a területen, ami pedig megnyitja az utat a változásra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az advent üzenete az ön számára, hogy valóban merjen kapcsolódni a másikhoz, és megélni a intimitást, a valakihez tartozás élményét. Ma ezzel kapcsolatban lesz egy érdekes tapasztalása.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön egyébként is nyitott a spiritualitásra, de mostanság ez fokozódik. Észreveszi a jeleket, üzeneteket, szimbólumokat, amik körbevesznek minket. Bízzon magában, jók a meglátásai!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás