Rák, különösen küzdelmesnek ígérkezik a mai nap





A Rák jegy szülötte ma kihívások és sikerek elé néz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.16.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jobban teszi, ha ma nem teregeti ki a szerelmi problémáit semelyik barátjának, barátnőjének. Az illető ugyanis túlságosan fecsegőnek bizonyulhat, amiből önnek később kellemetlenségei lehetnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehetséges, hogy érzelmi okokból nem működik jól az ítélőképessége, és rosszul dönt. Márpedig nem árt most jobban odafigyelni a kedvesére. Valami bántja, amit egyenesen ki kellene szednie belőle, mert magától nem biztos, hogy elmondja.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Olyasmiben tervez változásokat, mellyel meghökkenti a környezetét. Kicsit talán meg is ijeszti a családtagjait. Egyelőre csak óvatosan közölje a terveit, apránként, hogy legyen még idejük hozzászokni a gondolathoz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Különösen küzdelmesnek ígérkezik a mai nap. Lesz része sikerben, de kihívásban is bőven! Ügyeljen arra, hogy ne zaklassa fel magát nappal, mert akkor éjszaka egészen biztos, hogy nem tud majd aludni, gyakran ébresztik fel nyugtalanító álmok.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Juttassa kifejezésre a vágyait. Bár néha úgy érezheti, hogy nem történik semmi érdemleges változás az életében, ez csupán a vihar előtti csend. Ön bárkit képes levenni a lábáról, akivel csak találkozik – használja hát az erejét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Biztos lehet abban, hogy nem hagyja magára, ön mellett áll partnere, amikor erre szüksége van. De ne feszítse túl a húrt, ideje végre őszintének lenni. Ehhez persze tisztába kell kerülnie vele, hogy mit is érez!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma végre szert tehet arra, amire már oly régóta vágyott. Vagy legalább egy ígéretet tesznek önnek erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a mai napi pozitív hangoltságának. Hogy hisz is abban, amit el akar érni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Rengeteg új feladat adódik az életében, melyben kibontakozhat, személyisége erősödhet. Igaz, ezek némi kompromisszumkészséget igényelnek. Sok kérdésben nem jut dűlőre a párjával. Nem nagy dolgokról van szó, csupán apróságokról, mégis fontosnak érzi, hogy az öné legyen az utolsó szó.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A munkahelyén vagy az üzleti életben csak akkor ér el változásokat, ha valóban hisz benne. Amíg akár csak titkos kétségei is vannak, meghiúsulhat minden. Higgyen magában, minden oka megvan rá!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden erejével azon volt, hogy még saját maga előtt is kimagyarázza a másik nemtörődömségét vagy figyelmetlenségét. Most ideje annak, hogy a sarkára álljon, és megvédje az érdekeit.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Párja időnként megmakacsolja magát bizonyos kérdésekben. Ez gyakran okoz konfliktust, pedig jobban szeretné elkerülni az összetűzéseket. Nem biztos, hogy mindig a szigorú elvhűség a legcélravezetőbb, néha engedni kell...

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne azt keresse partnerében, ami elválasztja tőle, hanem azt nézze, ami összeköti vele. Az ingerültségének valószínűleg amúgy sem a másik viselkedése az oka, sokkal inkább a stressz, a felgyülemlett feladatok. Kössön békét!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás