Az Oroszlán ma egy kicsit húzza be a karmait, higgye el, hogy jobb lesz





Sajnos ön a bántásra hajlamos azonnal dühödten reagálni. Ez persze érthető, de vegye figyelembe: nem is biztos, hogy szándékos a bántás. Reagáljon higgadtan, és kezdeményezzen beszélgetést!



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.12.13.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kellemes napra számíthat. Bizonnyal már többször előfordult az életében, hogy rossznak induló dolgai végül jobban sültek el, mintha az eredeti terv szerint alakult volna minden. A mai nap valami hasonló kezdődik, készüljön rá!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma rengeteg lesz a munkája vagy otthoni teendője, de ez nem ok arra, hogy az önnél jelentkező barátokat mind elhessegesse magától. Egyeztessen időpontot, és igyekezzen mielőbb végezni a munkával.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Párkapcsolata mostanában új irányt vehet. Ez nem baj, sőt, de az új álmokat, terveket, muszáj minél előbb megtalálniuk, és közös alapra helyezniük sorsukat. Jelenthet ez költözést, gyermekvállalást, vagy házasságot, de közös üzletet is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A szokásosnál is érzékenykedőbb lehet a mai napon, de az intuíciója is erősebb. A munkahelyén is talán jobb, ha magányos munkába merül, és az estét se szánja a társaságnak. Sokkal inkább elvonulásra, szemlélődésre szólítják önt ma az égiek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Sajnos ön a bántásra hajlamos lehet azonnal dühödten reagálni. Ez persze érthető, de vegye figyelembe, hogy nem is biztos, hogy szándékos a bántás. Reagáljon higgadtan, és kezdeményezzen beszélgetést!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön sokkal tehetségesebb, mint gondolja, csak az önbizalmán kellene javítani. De azt csak a tapasztalat fogja megadni önnek. Vágjon bele, bármit is tervez!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagyobb anyagi biztonságban érezheti magát, és ez valahogy az érzelmi életére is pozitív hatással van. Ez természetes, és csak azon kell dolgoznia, hogy a jövőben is megmaradjon. Van ugyanis valaki, aki ön ellen áskálódna. Ha jobban körbenéz, észre fogja venni, ki az!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem volt egyszerű az elmúlt időszak, és most sincs még vége a megoldandó feladatoknak. Sőt, szinte egyik feladat követi a másikat. Azért szakítson időt a feltöltődésre is. Különben hamarosan kiégés fenyegeti. Keressen örömöt!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön nagylelkű tanácsadó és útmutató vezéregyéniség. Valóban nem méltatlanul követik. Ez azonban nemcsak előnyökkel jár, kötelességeket is hoz magával. Most például azt, hogy másoknak segítsen!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Elronthatja a kedvét egy rossz hír – de csak ha hagyja. Ha egy kicsit jobban körbenéz, és nem hagyja, hogy beszűkítse a látásmódját a félelem, akkor észreveheti, hogy jó dolgok is történnek ön körül.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Olyasmiken tépelődik, amin már rég túl kellett volna tennie magát. Ha ezzel most felhagy, még jó napja lehet. A sors is bebizonyítja önnek, hogy néha csak egyszerűen el kell engedni a dolgokat, amiket nem tud megoldani.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nyomasztólag hatnak önre az elintézetlen ügyek. Van, amit maga is meg tudnak oldani, de van, amihez elengedhetetlen a segítség. Gondolkozzon el: van valaki a baráti körében, aki segítségére lehet. Hívja fel, ne szégyelljen kérni!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás